Okresní přebor

84%
Okresní přebor
Televizní seriál z produkce televize Nova vyprávějící o zázemí vesnického fotbálku.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
10
Okresní přebor se v naších končinách řadí mezi to nejlepší co bylo natočeno. Jen škoda,že dílů nebylo pořízeno víc,protože tohle mě jen tak neomrzí a navíc ty hlášky! Já sám použiju minimálně dvě denně. Ondřej Vetchý si mě svou roli úplně získal na svou stranu a od té doby ho řadím mezí své top,protože co si budeme vykládat,jeho výkon je prostě zralý na oscara.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Z tohoto seriálu se pomalu stává kult a to se u nás moc nevidí. Ať si každý myslí o omezenosti fotbalistů z Houslic co chce ( a je to pravda ) tak když se nad to povznesete a prostě to berete, jako komediální seriál, tak Okresní přebor přináší přesně to,c oslibuje. Jsem si vědom toho, že OP osloví hlavně mužskou část populace.. podle mě se tomu ale musí zasmát i žena, která má doma fotbalistu.. nebo ne? :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Nevzpomínám si, že by mě nějaký český seriál z poslední doby takhle chytl. Přebor se sice rozjíždí pomalu, ale celá série se pro mě zlomila dílem s Trojanem. Od té chvíle se z průměrného českého seriálu stal jeden z nejlepších nováckých počinů...8/10


Dodatečné informace

Původní název:
Okresní přebor (více)
  • Česká republika Okresní přebor
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch