Ať žijí rytíři!

57%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4
Karel Janák mi přece jen víc sedí jako režisér filmů pro puberťáky (Snowborďáci) než jako tvůrce rodinných dobrodružných pro děti. Snímek by chtěl být děsně cool,ale příliš se mu to nedaří. Celé to působí příliš uměle a chybí tomu lehkost pohádek let dávno minulých.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Na české poměry docela slušně natočeno, je vidět, že je to sestřih seriálu, neboť některé postavy jsou nedotaženy, jinde evidentně chybí peníze, aby to byl velký film v kostýmech, výborný Pavel Kříž a Matěj Hádek, každopádně malá česká Narnie bez kouzel a výpravnosti je určitě s dětma k vidění !
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9.5
Taková oddechová a vtipná pohádka. Líbilo se mi obsazení dětí a i dvou hlavních hrdinů.
Ombak_Penari
2 764 bodů
5.5
Otázka jak to hodnotit. Jestli se na to budu dívat v rámci světové kinematografie, tak je to hrozné. V intencích tragické domácí produkce posledních let to ale nedopadlo zase tak strašně. Ano, výběr herců mohl být citlivější, ano, některé scény jsou prkenné jak kůlna a určitě to má celý roj dalších much, ale jako dětský film s nádechem středověku to docela pobavilo. Neřekl bych, že to bylo kdoví jak dobré, ale zas taková tragédie taky ne. Když vidím, jak dopadají třeba české pohádky z posledních let, tak si říkám "Zaplať pánbůh za ty dary."
guestka
guestka
2 304 bodů
5
Film nic moc, ale kolem dokola jeden zmála středověkých českých filmů... takže body jsou za to...