Velkej biják

29%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Tak jako většina filmů od této dvojce je i tento úplné dno filmografie. O komedii a vlastně i parodii nemůže být řeč,protože to za a, není vůbec vtipné a za b, parodie neznamená to,že do filmu nacpete co nejvíce filmových postav a uděláte z nich idioty.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Přesně pro něco tak nevtipného a trapného je tady na csfd "odpad". Friedberg a Seltzer ukazují filmové peklo v celé své kráse.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4.5
Na jedno brdo s Disaster Movie. Za piráty dávám 45%
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
Epický film? Nemyslím si. Jediná vec, čo je na celom projekte skutočne epická je lenivosť tvorcov, tak vysoká, že na veľa miestach môžete v pozadí dokonca vidieť aj pokrčené čierne závesy miesto klasickej ilúzie čierno-čiernej tmy.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
by ma zaujimalo ako to niekto moze povazovat za parodiu??? videli ste hot shots alebo naked gun??? to su parodie, ktore maju dej a humor, epic movie je sled tupych scenok ktore niesu vobec vtipne (usmial som sa 3x za cely film), vacsina scen je okopirovana z povodnych filmov a nic nove neprinasa (napriklad taky borat je typicka wtf pasaz). viem ze to ma byt nenarocna komedia ale zaujima ma preco si tvorci nedali aspon trocha namahu pri niektorych "trikoch" napriklad suboj medzi silasom a tym levo-muzom je totalna trapnost! nebyt tej peknej cernosky tak to asi nedopozeram do konca takze odpad ako vysity (ale keby ukazala kozy tak mozno tu jednu hviezdicku dam).
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Bože, tohle má být parodie nebo komedie? Tak proč jsem nesmál? Protože není čemu. Ti dva tvůrci, kteří tohle natočili by zasloužili trest smrti, proč proboha točej parodie, když to neuměj a na svém kontě mají už takovou dávku špatných parodií a zde opět nezklamali a natočili další hnus, kterej se jen snaží spíše zesměšnit známé postavy, situace. Opět si myslí, že když do filmu nacpou pořádnou dávku nechutností typu pojídání fekálií, zvracení atd. takže z toho udělají komedii? Ale tomuhle se vážně mohou smát jen ti američani, protože mě je z toho spíše zle. Jednu hvězdu dávám za scénu ze školy s X-meny, za objevení almary do Gnarnie, ze které vypadne hromada krámů a vyleze ta nahatá žena :-D, další scénou, která mě pobavila byla postelová scéná s Mystique a závěrečná botevní scéna, ale na to že film měl nějakých 90 minut a já se pobavil u 4 scén, tak je na této parodii opravdu něco špatného, ale za ty scény dávám jednu hvězdu.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
0
Nemá být náhodou parodie vtipná?
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
0
Velká sračka leda. Velkej biják je klasický příklad filmu který opravdu nemusíte vidět. Je mi líto každého kdo to viděl. Něco takového neměl nikdy opustit hlavu toho kdo to vymyslel. 0%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
1.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
výfuk
výfuk
2 975 bodů
1
Tato dvojka režisérů už dala mnoho k oblibě. Je jasné že se Scary Movie se nemůže rovnat, ale dal jsem hvězdu protože mám rád humor a ten tady je, ale jak říkám jde o to jaký smysl pro humor kdo má... P.S.: film je v některých částech až neuvěřitelně nechutný (jako u většiny filmů s režií této dvojky).