Doktor od Jezera hrochů

39%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
1
Je těžké uvěřit že tuhle trapnou a nudnou komedii natočil režisér dnes již kultovní trilogie Slunce seno, Zdeněk Troška hold stárne a ztrácí na vtipu a i to se odrazilo na této rádoby komedii. Nesympatičtí herci,kteří působí jakoby poprvé stály před kamerou ukazují jen to že Troška ztratil vkus i na výběr herců. Už nikdy více!!!
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Tohle je debilita největší úrovně. Vážně a zcela nezaujatě a zcela jen podle samotného filmu. I kdybych od Trošky ještě nic neviděl. Tohle musím nesnášet. Tohle musím nenávidět. Vrchol nevkusu. Nemůžu popadnout dech, jak rád bych to vykřičel do světa. Ani ke Kameňákům jsem po zhlédnutí necítil tak strašný odpor.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Další Troškův majstrštyk pro obyčejné lidi. Ale asi 2x jsem se upřímně zasmál, takže ten odpad s čistým srdcem dát nemůžu. Ale jinak je to peklo neskutečných rozměrů s tak špatně napsanými postavami, že lituju (obdivuju??) lidi, kteří si na tohle pěkně zašli do kina..(já byl pouze "donucen" vidět to v práci)
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6
Náhodou ideální. Když během velmi vášnivého sexu Langmajera s Bebarovou hrají Kolárovci, to je panečku jiná liga. A Holubová si roli semetriky užívá se vší grácií. Jako výplň v televizi neurážející.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
po kamenaku 3 dalsi film ktory ma iritoval, ci uz nechutnou syntentakovou hudbou, trapne prehravajucimi hercami alebo nevyraznou televiznou reziou bez napadu a invencie... toto jednoznacne nie je film do kina alebo pre mna... troska sucks.. Nedavno som si pustil kawasakiho ruzu a nechce sa mi verit ze oba filmy su z jadnej atej istej krajiny:-/
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Čekal jsem teda horší blbost, ale bylo to nečekaně koukatelné. Sice se to v Africe skoro neodehrává, ale ono asi dobře. Hvězdička navíc za Holubovou a Gondíkovou (ta o všem na konci filmu rozhodla:-) ) 42%
avenis
avenis
8 056 bodů
1
Knihu jsem nečetla, možná je dobrá, ale film je děs běs. Zbytečný film. Trapné, ukecané, tři brečící a pištící baby, přehrávající herci... Jedna z mála normálně se chovajících postav je letuška Betky Stankové. Nicméně v Americe se taky točí kvanta blbých a zbytečných filmů...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
0
Naprostá katastrofa. Film absolutně o ničem, bez vtipu, což je u komedie dosti smůla. Herci, a to i když jich zde pár dobrých je (např. Holubová, Langmajer), se jen tupě pitvoří a odříkávají text. Už po 15 minutách jsem měl nutkání tento blábol vypnout, ale nakonec jsem to nechal, ovšem způsobem takovým, že jsem přitom stihnul podělat kopu ostatních věcí, což je špatné, o to více špatné to je v případě, že se jedná o komedii, což byl Troškův záměr, ovšem se mu to opět nepodařilo zrealizovat. 100 % odpad.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
3
Já tedy v tomhle filmu nenašla žádnou pointu, která by někoho zaujala a říkala něco o tom filmu.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Kameňák byl složen z desítek, možná i stovek vtipů. Doktor od jezera hrochů stojí na jediné anekdotě a výsledkem je neskutečně roztahaná, nezábavná, nevtipná, uvřeštěná nuda. Přesazení ze 70. let do současnosti je nefunkční, děj působí jak z jiné planety, respektive planety Czech Xenofobia. ________________ U Doktora od jezera hrochů, mimochodem, vrcholí zásadní paradox Troškovy tvorby - v jeho filmech nevystupuje žádná pozitivní postava, nebo komplexní postava, jenom karikovaní "idioti" a/nebo "kurvy". Přesto by se to z nějakých podivných důvodů mělo líbit obyčejným lidem, kteří se v tom prý mají poznávat. K čemu to poznání ale je? Takový film není ani reflexe, ani karikatura, ale jen sedativum.