Miloš Forman: Co tě nezabije…

75%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Velmi dobře udělaný dokument o Milošovi Formanovi. Pro širokou veřejnost zůstane nesmrtelný. Jeho filmy baví dál...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nečekaná nuda. Nechápu, jak někdo může natočit tak nudný dokument o takhle zajímavé osobě. 5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Slušný dokument Miloslava Šmídmajera o fascinujícím životě Miloše Formana, který se zde otevírá se svým příběhem. Četl jsem jak Novákovu biografii, tak rozhovor s Bohdanem Slámou. A četl jsem i paměti Jeana Clauda Carriera, takže přesně chápu, proč v přítomnosti Formana občas poulí oči. Film mě bavil a informačně to bylo velmi solidní. PS: S odstupem času bych dokumentu ještě přidal na hodnocení, protože ve srovnání s filmem Třeštíkové a Hejny je toto nedostižná meta.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
9
Téměř dokonalý dokument, který má jednu jedinou nevýhodu, že netrvá déle. Ty čtyři hodiny jsou pro mne málo :D. (PS: Doporučuji seriálovou verzi, ani si nedovedu představit, co vše muselo zmizet v té 100 minutové.)
saboter
saboter
3 564 bodů
8
Dokument o jednom z nejůspěšnějších českých režisérů se velku povedl ale mohlo se více zapracovat na tom jak se dělali jeho filmy v Americe a jak se točily ale toho je v dokumentu vlastně taky dost takže valstně nic velkého špatného zde není.
  • jeho život je zpracován skvěle
  • Milošovo povídání chytne
  • jen to co mají dokumenty
Marvin
5 bodů
Opravdu vynikající dokument zachycující celý jeho život, dětství, jak se dostal k filmu, život v Americe. Pan Forman na mě udělal velký dojem. Název dokumentu je velice výstižný a 100% vystihuje jeho životní cestu. Velký respekt, velký poklona panu Formanovi. Doporučuji!!!