Případ nevěrné Kláry

36%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
No tady se to zase hemží samými odpady...V rámci možností dost příjemný filmík o posedlosti žárlivostí. V hlavní roli charismatický Ian Glen (kdyby ho hrál čech tak jedině Vašut) a 3 krásné holky (Laura Chiatti na to má dokonce diplom). Na Viewegha prostě docela překvapení - ikdyž hlavní zásluhu na tom mají jednoznačně italští tvůrci. 4/10
Fingon
16 886 bodů
6
Slabší tři hvězdičky. Víte, co mi na tomto italském filmu přišlo nejhorší? Příběh od Viewegha. Kamera mi přišla velmi dobrá, herci neobvyklí a neokoukaní (i když Luca se mi nelíbil ani trochu, brrr), Klára vyzařovala kouzlo sexuality, které tolik proslavila Jeri Ryan jako Sedmá z Devíti a dost mi ke spíše kladnějšímu hodnocení filmu pomáhá naplnění dvou mých libůstek - na přitažlivosti ženských postav se pro mně velkou měrou podílí nošení extrémně slušivých brejliček a také fakt, že všechny (obě dvě) od pasu dolů odhalené dívčiny se vyznačují relativně širokým proužkem:-) Dovolím si tvrdit, že kdyby zůstal tento snímek pouze českým projektem, ani zdaleka bychom se nedočkali takto odvážných (a dle mého velmi dobře zvládnutých) erotických scén, do kterých by se naši herci rozhodně nepouštěli. Dabing je otřesný a určitě by to chtělo jiný typ úpravy vlasů než všudypřítomný melír.
Had
Had
12 338 bodů
1
Tak v tomto filmu stojí za podívání pouze Paulina Němcová ... Jeden z nejslabších románů Michala Viewegha, se kterým nemohlo mnoho pořídit ani sebelepší scénáristické zpracování (a to určitě nebyl tento případ); předvídatelné charaktery i dialogy, ani herci nic moc. Nuda, nuda.
  • Pavlína Němcová
  • všechno ostatní
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
0.5
Slabý román, ještě slabší film. Dokoukala jsem ten film až na druhý pokus, v prvním případě jsem ho po deseti minutách vypla. Těžko říct, co je na tomto filmu špatně. Mám zato, že úplně všechno! I jako erotický film je to naprostá hrůza! Úděsná nuda, nevkus, hnus!
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
1
Velmi slabý a nudný film. Snímek bohužel čerpal z knižní předlohy pana Michala Viewegha a nemohl dopadnout jinak.
Hare77
Hare77
2 041 bodů
4
Tak snad české téma do českých rukou, i když předlohu jsem nečetl, tak kdo ví :)