Kriminálka Anděl

52%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Na Novácké poměry celkem stravitelná kriminálka,která nenudí a není vyloženě tupá jako většina seriálu TV Nova. Dialogy jsou celkem v pohodě a všichni herci zde dokonce předvádí něco jako hraní což v posledních letech není zvykem. Za mne rozhodně spokojenost.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Když srovnám s ostatními kriminálkami, tak vlastně dobré :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
První Dojem: Na tohle jsem koukal skoro bez zájmu. Nakonec to dopadlo zhruba jak jsem čekal. Je sice hezké, že je to plné zpomalených, zrychlených a rozmazaných záběrů, ale jejich cíl je většinou starý panelák nebo projíždějící tramvaj. Tenhle seriál prostě nemá šanci být cool, tak by si to měl uvědomit a dát víc do děje a herců. Typicky české výkony (otec mluví o ztrátě syna se zájmem cestujícího čekajícího na zpožděný vlak) tomu moc nepomáhají. Stropnický se snaží tvářit jako Horacio, ale nejde mu to a postavy jsou nesympatické a okopírované odjinud.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
První díl "přelomového seriálu TV NOVA", který jen a pouze vykrádá scénář svého staršího slovenského bratříčka Miesto tienov a ve srovnání s ním těžce nestíhá.Naprosto k smíchu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Jednoduché krimi. Kopírující snad vše co se dá.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Překvapivě nevtíravé a chvílemi dokonce koukatelné. Dialogy se dají poslouchat, rozklepané vizuály přetažené přes filtry už mi lezou ušima, ale v českém rybníčku je to událost nevídaná. Přijít Anděl před Las Vegas, Miami, New Yorkem a ostatními bruckheimerovskými sériemi, řekl bych, že Češi jedou a umějí zabrat. Takhle je to něco podobného jako když v Rusku vznikne Noční hlídka pět let po Matrixu. Chvíli můžete být hrdi, ale pak se stejně vrátíte k originálu. (dodatek o dialozích: po určité době bohužel zvětraly, stejně jako všude jinde. Škoda, škoda.).
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8.5
Velmi dobré kriminální příběhy, zajímavé, a hlavně skvělé herecké obsazení! Všichni policisté jsou sympatičtí, a tak si říkám, když se dívám na Martina Stropnického (pana ministra!), jestli neměl zůstat hercem! Je výborný, věrohodný, role charismatického plukovníka mu náramně sedne! Vyzdvihla bych i výkony Davida Švehlíka, Marka Taclíka, Michala Novotného, Ladislava Freje a Heleny Dvořákové! Těším se na každý příběh, i když jsem ho už viděla.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Tento seriál není nejhorší...
tomlery
tomlery
2 141 bodů
6
Jak koukám, každý máš svůj názor a ne každý názor je přijat. Viz komentáře u této kriminálky, když jsou některé naprosto protichůdné. Mně osobně tento seriál nic extra nedává. Ale zároveň nejde o žádný brak, abych toto označil za absolutní ztrátu času. Pokud bych měl porovnat třeba s kriminálkou Temný kraj, pak tuto považuji za horší počin.
Jonák
Jonák
1 659 bodů
7
Naprosto průměrná kriminálka, která neurazí, ale ani nenadchne. Osobně na tom mám nejradši asi znělku (hudbu...), ale jinak ani samotné kriminální případy vysloveně špatné nejsou a herci hrají též přesvědčivě. Nic víc, nic míň, ale jako průměrná kriminálka obstojné.