Kriminálka Anděl

52%
Kriminálka Anděl
Kriminálka Anděl je český seriál TV Nova. Na oddělení fiktivní pražské Kriminálky Anděl pracuje tým celkem pěti hlavních kriminalistů, kteří pátrají po pachatelích nejzávažnějších trestných činů - loupežných přepadení, úkladných i sexuálně motivovaných vražd. Šéfuje mu nejstarší a nejzkušenější Ivan Tomeček (Martin Stropnický). Jeho kolegy jsou nováček Tomáš Benkovský (David Švehlík), praktik Oliver Hajn (Marek Taclík), dokumentarista Rudolf Uhlíř (Michal Novotný) a policejní psycholožka Jana Chládková (Helena Dvořáková). Jejich důležitým spolupracovníkem je patolog Karel Benkovský (Ladislav Frej). Celé oddělení řídí vrchní ředitel kriminálky Milan Horký (Miloslav Mejzlík).




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Na Novácké poměry celkem stravitelná kriminálka,která nenudí a není vyloženě tupá jako většina seriálu TV Nova. Dialogy jsou celkem v pohodě a všichni herci zde dokonce předvádí něco jako hraní což v posledních letech není zvykem. Za mne rozhodně spokojenost.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5.5
Když srovnám s ostatními kriminálkami, tak vlastně dobré :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
První Dojem: Na tohle jsem koukal skoro bez zájmu. Nakonec to dopadlo zhruba jak jsem čekal. Je sice hezké, že je to plné zpomalených, zrychlených a rozmazaných záběrů, ale jejich cíl je většinou starý panelák nebo projíždějící tramvaj. Tenhle seriál prostě nemá šanci být cool, tak by si to měl uvědomit a dát víc do děje a herců. Typicky české výkony (otec mluví o ztrátě syna se zájmem cestujícího čekajícího na zpožděný vlak) tomu moc nepomáhají. Stropnický se snaží tvářit jako Horacio, ale nejde mu to a postavy jsou nesympatické a okopírované odjinud.

Dodatečné informace

Původní název:
Kriminálka Anděl (více)
  • Česká republika Kriminálka Anděl
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch