Šéfové na zabití 2

62%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Pokračování Šéfů na zabití selhávají přesně tam kde většina pokračování. Snaží se být zábavnější,větší,akčnější no prostě narvat toho do filmu co nejvíc za každou cenu. Jenže né vždy se to podaří dobře vybalancovat a využít všechny tyto aspekty naplno. Hold prachy vládnou světu a za vidinou zisku vzniká spousta takových filmů.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5.5
Byť se snímek ´Šéfové na zabití´ (2011) jevil ve svých taškařických zábavný, pokračování se nikdo zrovna nedožadoval. I stalo se a tak tu opět máme známé tři přátele v další etudě nejrůznějších taškařic. Tentokrát však z jiného prostého důvodu. Snaha navodit atmosféru předchozího filmu sice znatelná je, ale nemálo trapné scény takové nadšení spíše shazuje. Ani onen fekální humor, nedosahující teenagerovské obdobně zábavné *prcičovské* etudy, nijak nepobaví. Jen se ukázalo, že opakování vtipu, navíc s oplzlejší pointou, neznamená, že to musí být vtipnější. Scénář je zkrátka dětinský v celém svém spektru. Herci ale dělají co mohou ve vyvolání zábavy a místy se jim to i daří. Po divácké stránce je to však právě jen vlivem známých tváří. Být to samostatný film s herci jinými, snímek by se jistě stal jasným propadákem. Tohle už tu zkrátka bylo nesčíslněkrát, a tak je znatelná jen snaha z toho vytřískat další zisk. Avšak nedá se tvrdit, že celá ta šaráda nepobaví vůbec. Naopak. Prostého diváka si to najde vždy. Ti ostatní jen půjdou o dům dál.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Neotravovalo mě to tak moc, jak jsem se po deseti minutách bál. Sice je to výrazně generické, neobjevné a čitelné, ale oproti takové druhé Pařbě není ten propad tak patrný. 55 % teda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ze sympatických looserů se stali nesympatičtí ňoumové s iq houpacího koně a místo třech šéfů tady máme jen nevyužitého otce (Waltz) s převyužitým a ne až tak zábavným synem (Pine). Horší než jednička, ale i tak místama celkem solidní komedie.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Oooouu, tak tohle bylo docela velký zklamání. Doufal jsem, že si to dokáže udržet alespoň částečnou úroveň jedničky, ale tohle byla jenom klasická na rychlo vymyšlená továrna na prachy. Ale možná to s těma prachama nebude zas tak žhavý, když na to k nám do kina přišlo jenom 8 lidí.
  • Nesnesitelná uřvanost
  • Neuvěřitelná ukecanost
Toren
Toren
5 145 bodů
6
5/10. Slušně přisprostlé pokračování, kde překvapí hned několik šikovných twistů. Ale v rámci žánru nikterak vybočující.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
6.5
pokačování dost za prvním dílem pokulhává, přesto se jedná o komedii, kde se divák zasměje a pobaví.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
8
jedno z těch pokračování, které překoná původní film. A protože nemělo laťku zrovna vysoko dle mého, tak se sluší říct, že se jedná opravdu o povedenou komedii
harry456
harry456
2 437 bodů
8.5
Naprosto osvěžující. Jsem rád, že jsem to viděl a skvěle se při tom i pobavil. Ačkoliv se změnil režisér, atmosféra zůstává stejná, i když přibylo více humoru (bavil jsem se více než u prvního dílu). Celé to skvěle funguje a ty potitulkové zkažené klapky jsou dosti vtipné. Pokud se tedy doma nudíte, pak toto musíte vidět!
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8
Vyrazil jsem na toto druhé pokračování do kina s příjemným těšením a byl jsem opravdu odvděčen, neb taškařice byla vtipná, Kevin Spacey démonicky brilantní, Aniston stejně dokonalá jako v díle prvním, nu prostě užil jsem si to na druhý díl velice a pokud to půjde takhle dál, tak rozhodně nepohrdnu dílem třetím.