Laggies

64%
Laggies
Plakát traileru
28-letá Megan má zaměstnání, které není přiměřené jejímu vysokoškolskému vzdělání. Je vhozena do života dospělých, bez kariéry, motivace či plánů o své budoucnosti, zatím co její přátelé dosahují různé milníky a oslavují nové a nové úspěchy. Když jí její středoškolská láska Anthony požádá o ruku, Megan spanikaří, no naskytne se jí nečekaná příležitost na útěk. Na týden se ukryje v domě její nové kamarádky, šestnáctileté Anniky, a jejím životem unaveného svobodného otce Craiga...


Scénář:

hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Když si člověk na prahu třicítky potřebuje ujasnit co dál, není nic lepšího než se začít flákat s puberťákama. Keira po dlouhé době fakt sympatická a Rockwell v těhle "malých" filmech vždycky umí zazářit. Solidní pohodovka.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
V pohodě. Znovu však netřeba vidět.
evana
evana
685 bodů
7.5
Milá oddechovka pro klidné večery. Příběh dívky/ženy, která se ještě hledá a neví, co od života chtít a očekávat. Tohle jí pomáhají si ujasnit jedna puberťačka a její otec, nebo spíš jí pomohou ujasnit, co vlastně nechtít. Film, kde všechny hlavní postavy (Keira, Sam, Chloe) jsou sympatické a film, který vám nakonec vykouzlí úsměv na tváři.

Dodatečné informace

Původní název:
Laggies (více)
  • USA Laggies
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
2,38 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Laggies je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch