Extrémní rychlost

53%
Extrémní rychlost

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Ent.)




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Tak si i Scott Eastwood natočil své vlastní "Rychle a zběsile" a nutno dodat,že zde perfektně platí rčení - když dva dělají totéž, není to totéž. Těžko uvěřit,že mohl vzniknout snímek kde se hlavní postavy chovají ještě hloupěji než právě zmiňovaném Rychle a zběsile. Jenže je tomu opravdu tak. Extrémní rychlost je hodně naivní podívanou,která se snaží být za každou cenu cool. Jenže k tomu aby uspěla jí chybí kvalitní herecké obsazení, lepší scénář a větší rozpočet. Závěrečná honička aut nebyla nejhorší,ale stále tomu něco chybělo. Navíc byl celý snímek hrozně průhledný a už dopředu bylo jasné jak film skončí.
carloss
carloss
246 bodů
5.5
Film láká na drahá a rychlá auta, po kterých každý milovník aut slintá, aby bylo na co koukat. Jinak spíš parodie na Fast and furious. Děj hodně podobný, brali to vážně a přitom to moc vážně brát nešlo. Ale nakonec to nebylo tak špatné, když se od toho moc nečeká.
sarousek
49 bodů
6
Trailer mě na film hodně nalákal, těšila jsem se na něj. Bohužel jsem ale celkem zklamaná. Za mě takový nemastný neslaný, půlka filmu poměrně o ničem, zdlouhavé a konec jsem sice předvídala, ale byl na filmu rozhodně to nejlepší. Velké plus u mě má prostředí, kde se natáčelo. Velmi krásné záběry Francie. A samozřejmě hlavní herci...sympaťáci. :-)

Dodatečné informace

Původní název:
Overdrive (více)
  • Francie Extrémní rychlost
  • Francie Overdrive
Premiéra v ČR:
15. 6. 2017
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
Francie
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
28,21 mil. USD
Tržby:
0,01 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch