Mystérium sexu

77%
Mystérium sexu
Plakát traileru

Co se vlastně děje s lidským tělem při sexuálním vzrušení? Tuto otázku systematicky zkoumal americký gynekolog William H. Masters se svou životní partnerkou, sexuoložkou Virginií E. Johnsonovou. Jak přesně podrobný výzkum probíhal, a jak se promítnul do života dvojice výzkumníků? (Česká televize)





Recenze: Mystérium sexu

Kinobox.cz
90%

Chytré, dobře natočené i napsané, výborně obsazené a vzhledem k tématu i dostatečně pikantní (nikoli však laciné). Televize Showtime znovu ukazuje drápky a jedinečný cit pro dramatické látky.


hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Pár předstíraných orgasmů televizní událost roku nedělá. Po 4 hodinových dílech končím. Jako by se to pořád točilo v kruhu (problémy s výzkumem, problémy doma) a zbytečně zkoušelo divákovu trpělivost.. Zbytek série se asi ponese v očekávání kdy Sheen přefikne Lizzy Caplan. 4.5/10
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
8
Zajímavý seriál, který díky tématu je i dostatečně obohacen o erotiku. Obsazení je vybrané skvěle a kamera je také dobrá. Ovšem nejedná se o napínavý či vtipný seriál, je to spíše takové, když opravdu nemáte co dělat. Pokud si to někdo pustí dvakrát, tak smekám, já bych to nevydržel.

Dodatečné informace

Původní název:
Masters of Sex (více)
  • USA Mystérium sexu
  • USA Masters of Sex
Země původu:
USA
Čeština:
Mystérium sexu je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch