Maggie

49%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Tímto Arnold Schwarzenegger musel zavřít hubu všem pochybovačům,kteří kdy řekli,že nemá herecký talent. Příběh otce jenž se nechce vzdát své dcery je výborný sám o sobě. Maggie je horor,který neděsí,ale na oplátku toho nabídne mnohem víc. Atmosféra je napínavá a hutná. Arnie dobře zvládá dramatické pasáže a jeho výkon dotváří můj pozitivní dojem z tohoto filmu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
10
S ohledem na daný žánr se jedná o naprosto fenomenální snímek, který svým psychologicko-depresivním pojetím s přesahem do artu takřka boří veškeré hororové ambice jaké jsme doposud znali. Horor a art? Tak to tu ještě nebylo a režijní debutant Henry Hobson nám tak názorně ukázal, že ani tento skutek není nezanedbatelným. Překvapení ale není jenom v tomto ražení. Kupodivu je i účastí Arnieho, který nás tímto přesvědčil, že ani filmové umění mu není cizí a že si na takovou roli s přehledem troufne. Milující otec své nakažené dcery pomalu se měnící v Zombie je v jeho podání úžasný a s ohledem na jeho předešlé role si říkám, kde se to v něm vzalo? Námět postupně se měnící náctileté dívky v tzv. živou mrtvolu, kdy její otec má ohromné potíže se s tím smířit a tím také nemalé ambice jí neustále chránit, tu ještě nebyl. Onen artový profil a velice depresivní pomalost vyprávění takřka spadá do kategorie pro náročného diváka a to rozhodně Arnieho po akci dychtící fanoušci nejsou. A tak je snímek jen pro určitý okruh diváků, kteří daleko lépe umí ocenit nejen onu myšlenku příběhu, ale i veškeré přirozené lidské citové výjevy se tu nacházející.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Arnie jako zodpovědný otec kašle na všechny karantény, nechá si svou teen zombie dcerku u sebe a čeká s ní až do konce. Depresivní atmosféra a Arnieho smutný kukuč jsou fain, ale nějaké sžití s postavami se u mě boužel nekonalo. Navíc je to fakt nuda.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Tenhle film není ani zdaleka tak špatný, jak by se mohlo na první pohled zdát. Je to psychologický horror, ve kterém Arnold Schwarzenegger velmi obstojně hraje dramatickou roli. Bohužel to celé funguje tak na půl plynu. Není tam žádný zajímavý nápad, ani obrazově ani v dialozích. Na telku to ale stačí.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
S hororem to nemá nic společného, spíše rodinné zombie drama. A Arnie v dost pro něj nezvyklé roli je docela zajímavej. Ideální na sobotní dopoledne:) 41%
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Obloukem daleko a pryč No Arnold si zase jednou střihnul film ve kterým nechápu jeho účinkování. Co v takovým filmu dělal? netušim. Maggie je zajímavej nápad který se ukazuje velmi nezajímavě natočen. Ani nevím co k tomu pořádně napsat zkrátka kousnutá dcera která se mění jak chameleon a když už je konečně bílá jak smrt tak se druhý den probere prakticky jako normální člověk. Tak se to párkrát opakuje a Arnošt si jí doma hlídá před fízlama, to už Maggie chytá finální look a vyřeší problém sama. No a to je asi tak vše. Z 95minutovýho filmu jsem si díky přetáčení udělal tak hodinovej filmík jinak bych zkrátka asi usnul. Nedalo. se. Je to velká nuda a prostě kromě nápadu to nemá čím zaujmout.Hodnoceno jako odpad.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
6
Arnieho neskolila stařecká demence, ale otcovská láska k dceři.. nasrat, pokud jste očekávali terminátoří boj o přežití ve světě poztuženém zombíky.. jste asi na omylu. Tohle je pro Arnieho nesrdceryvnější chvilka, tak ho nechejme spokojeně hnít.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
3
Film Maggie začne nudit v prvních minutách a nepřestane nudit až do konečných titulků. Všem fanouškům zombie filmů doporučuji vyhnout se tomuto snímku velkým obloukem a raději si znova pustit Zombieland nebo Úsvit mrtvých.
malarkey
27 bodů
6
Arnold se pustil i do artových kousků. Maggie není vůbec zlá, ale je hlavně o nápadu. Všechno ostatní je ponurý, temný a zároveň hodně jednohubkový. Na více shlédnutí to určitě není.