Toy Story: Strašidelný příběh hraček

74%
Toy Story: Strašidelný příběh hraček
Plakát traileru

Veselý výlet party z „Příběhu hraček“ se změní v noční můru, když jsou hračky nuceny přenocovat v poloprázdném motelu. Poté, co se jedna z hraček ztratí, dojde ke sledu záhadných situací, které bude třeba vyřešit dřív, než hračky potká děsuplný osud. (HBO)




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Strašidelný příběh hraček patří mezi kraťase,které jsem viděl na programu Disney Channel kde vyplňovaly pauzy mezi pořady. Jak už název napovídá jedná se o krátké animované snímky ze světa Toy Story. I přes svou krátkou délku se jedná o zábavnou a trefnou podívanou,která je častokrát kvalitnější než všechny pořady vysílané na DCH.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dost dobrý kraťas, ve kterém tentokrát perlí ježek jakožto znalec horrorových postupů a vojín Carl. Škoda, že se to po tom skvělém horrorovém úvodu změní na další z variací "Zachraňte Woodyho".
Jonák
Jonák
1 444 bodů
8
Velmi povedený krátkometrážní pixarovský film, který, ačkoli má délku jen 20 minut dokáže diváka hezky zaujmout originálním dějem a kvalitní animací. Pro fanoušky Toy Story jistě tento "bonus" bude skvělý... Osobně se mi velmi líbila postava ježka, který jako "horrorový znalec" vtipně komentuje situace.
  • Super bonus

Dodatečné informace

Původní název:
Toy Story of Terror (více)
  • USA Toy Story: Strašidelný příběh hraček
  • USA Toy Story of Terror
Země původu:
USA
Čeština:
Toy Story: Strašidelný příběh hraček je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch