The Originals

82%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
0
V podstatě platí to, co jsem napsal u The Vampire Diaries. Efekty, kterým tento seriál oplývá jsou tragické. Příběh z pera Julie Plec je směšný. Mnohdy to nedává smysl, nebo to je přitažené za vlasy. Většinou je to slaďárna, taková telenovela ze světa upírů. Proč je tady odpad a TVD jsem dal 2 hvězdy? Protože je to mnohem horší, než TVD. Navíc zde mně s herců nikdo nezaujal. Za 1 hvězdu stojí prvních devět epizod... Zbytek je tragédie. Viděl jsem první dvě série, kde se neustále řešili rodinná dramata. Pokud chcete vidět seriál s nejhoršími efekty, tak směle do toho. - odpad!
Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. Spi-off, jenž překonal původní seriál a který se stal mým lahodným guilty pleasure.
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
8
Jako fanynka TVD jsem se určitě musela na TO podívat. Je to super, i když mě více baví již zmíněný jiný seriál (asi hlavně kvůli prostředí). Nikdo mi nesmí odpírat to, že např. Daniel Gillies má fakt charisma.
Barbarka
Barbarka
87 bodů
10
Chápu, že to pro mnohé není žádné hluboké umění. Ale já se u toho bavila. Bavila, nadávala, rozčilovala, dojímala, těšila se na každý další díl. Takže ano, večer se chci oprostit od denní reality a užít si svůj seriál, nebo film. A když se mi zachce tzv. opravdového umění, sáhnu úplně jinam.