Lovec: Zimní válka

65%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4.5
Celkem zbytečné pokračování,které bylo odklepnuto jen díky vidině zisku. Příběh je velmi tuctový a herci občas působí jakoby je to ani nebavilo. Na druhou stranu Hemsworth je super a Charlize Theron je děsně sexy. U dobrodružných snímku se chci hlavně bavit a to se zde nedařilo.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
5.5
Slabý odvar prvního dílu. Naprosto předvídatelný děj a spousta klišé. Není to ani dobrá pohádka, ani dobrý rodinný film a už vůbec ne film , který bych chtěl znovu vidět. Kromě konce se vlastně ve filmu nic neděje. Nuda a šeď, kterou ani Chris Hamsword nerozčísnul..55%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
2
Naprostá katastrofa. jednička mě bavila, skvělé triky, dobří herci, zejména Charlize Theron a Chris Hemsworth, ale tohle je prostě strašný. Děj nedává vůbec žádný smysl. Je to chaotický bordel s mými oblíbenými herci, kteří se snaží hrát tak, aby nebyli radši ani vidět. Nechápu proč tento propadák dal někdo do výroby.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Lovec: Zimní válka je pokračování filmu který se jmenoval Sněhurka a lovec a mě se celkem líbil (vlastně až na jednu věc jménem Kristen Stewart) a i finanční hit to byl slušný. Takže Universal musel vymyslet jak natočit pokračování....... Je to docela odvážné. Začátek je vlastně před Sněhurkou a Lovcem a zbytek je po Sněhurce a Lovci. Zjistíme tak, odkud pochází Eric, kdo byla jeho žena Sarah a tak dále. na jedničku to nemá ale až na to je to celkem dobrá věc. Chris Hemsworth je prostě ten člověk kterému já hrozně fandím a je mi líto že teďka patří za prvního smolaře financí (propadáky jako Rivalové, Hacker a V srdci moře). Jessica Chastain si docela dobře krade všechny scény pro sebe. (V Interstellaru mě hrozně iritovala a i vlastně tady jsem si až po konci uvědomil že, nebyla špatná). Emily Blunt se na Freyu hodí protože hraje to co má hrát: Krutou ale stále v srdci hodnou královnu. Charlize Theron se opět vrací a její Ravenna je opět to nejlepší na celém filmu. Humor to trochu brzdí, i když jsem se párkrát zasmál. Hudba je dobrá (hlavně ten finální song je hrozně nakažlivý). Scénář si docela dobře poradil že tam není Sněhurka (Pro mě, který není fanoušek této Sněhurky jenom dobře).
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Další pitvání rádoby pohádky coby slabý kousek a se snahou rozmáchnout další klasiku nějakým prequelem. Jediné vtipní byli ti trpaslíci a jejich škádlení. Digitální stránka byla jakž takž taky dobrá, ale šmrnc to postrádalo. Jednoduchý příběh odpovídá mému hodnocení.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Proč něco takového vůbec vzniká?
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Jednička byla alepoň originální, ale tady je to takové fádní, v podstatě žádná pořádná akce, těšil jsem se na každý záběr s (stále hezčí) Charlize a užíval jsem si sakra dobrej výkon Emily, jako zlá postava jí to fakt sluší, jinak nic víc. 61%
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Jako velký fanoušek Fantasy a Sci-fi filmů, mám velký problém špatně hodnotit takovéto filmy. Musím, ale uznat že ani toto volné pokračování filmu Sněhurka a Lovec a pro mě vůbec první film kde jsem viděl celkový příběh právě onoho Lovce, který v příběhu o Sněhurce hraje poměrně velkou roli. Musím říct, že film je to dostatečně dobrý. Příběh trochu vázne. Návrat Raveny úplně peckovní, Charlize Theronová je prostě jako záporačka perfektní stejně jako v příběhu o Sněhurce. Pan Chris Hemsworth, jako lovec na můj vkus až moc velký vtipálek. Nebojí se házet vtípky na všechny strany, ale ok. Dodalo to filmu aspoň lehce uvolněnou atmošku. Příběh je ve směs celkem rychlej a než jsem se stihnul rozkoukat, už se blížil konec. Snad nenajdu moment kdy jsem se až tak moc nudil. Sice to nebude patřit mezi nejlepší filmy všech dob, ale i toto Fantasy dokáže zabavit celou rodinu.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Lovec je asi o trošku slabší, jak sněhurka. Příběhově se člověk diví "on měla sestru" a potom si člověk řekne, že vlastně tam není ani zmíňka o jejím bratrovi. Tahle rodina je divná a z flashbacku z prvního dílu by člověk řekl, že měla svou moc z krve své matky a najednou je tu sestra, která má kouzelnou moc taky a získala ji vztekem. Jinak byl příběh kvalitní, ale zbytečně moc romantický. Samozdřejmě efekty kvalitní a osazení více než dobré.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
6
Pokračování Sněhurky bez Sněhurky mi znělo jako rajská hudba, ale nakonec pravděpodobně nebyla K. Stewart tím rušivým elementem, protože ani na podruhé mě příběh Lovce nikterak neohromil. Ale dámské osazenstvo stojí za to a je škoda, že je to konec téhle série, pravděpodobně.