Velký draft

74%
Velký draft
Plakát traileru

Generální manažer týmu amerického fotbalu se musí rozhodnout, jak naložit s možností prvního výběru při draftu, do kterého zbývá zhruba 13 hodin.
Manažer Sonny Weaver má před sebou nejdůležitější den nadcházející sezóny. Den draftu. Tým Cleveland Browns má právo první volby, to znamená, že si může z mladých hráčů, kteří jsou k dispozici, vybírat jako první. Nejžhavějším kandidátem je Bo Callahan, vítěz Heismanovy trofeje. Sonny se musí rozhodnout, zda ho vezme a co je kvůli tomu ochoten obětovat. Zároveň se nedávno dozvěděl, že jeho přítelkyně Ali čeká dítě. Fanoušci Clevelandu jsou velmi nadšeni z toho, že by za jejich tým mohl nastoupit právě Callahan, jenže Sonnymu se na něm pořád něco nezdá. Večer začíná draft, který vysílá celostátní televize a tým Browns má deset minut na svou první volbu... (TV Nova)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
8.5
Na americký fotbal rád koukám v TV,ale všechno okolo tohoto sportu je pro mne jinak španělskou vesnicí. O to více jsem překvapený jak mne snímek zaujal a bavil. Kevin je fantastický a jeho roli jsem mu naplno věřil. Reitman to vše navíc natočil velmi přehledně a hlavně zábavně.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Pěkný sportovní snímek, ve kterém ani nejde tolik o sport jako takový, ale o zákulisí při boji o talenty ( draft ). Příběh doplňuje ledově klidně působící Kevin Kostner i v situacích kdy mu není do zpěvu. Vše s poselstvím, že zlato není vždy to, co se třpytí. 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Draft NFL, to je pro mě asi jako běžný den na Wall Street. Vůbec nevím o co tam sakra jde, pořád se jenom někam volá a smlouvá, ale faktem je, že když tohle téma amíci vždycky zfilmujou, je to zatraceně chytlavé. Určitě zajímavější než přechválený Moneyball. _ Napodruhé a napotřetí pořád skvělé. Dávám pátou.

Dodatečné informace

Původní název:
Draft Day (více)
  • USA Velký draft
  • USA Draft Day
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
28,83 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Velký draft je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch