Všechny cesty vedou do hrobu

68%

Komentáře a recenze 40

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Na tuto komedii jsem se velmi těšil. MacFarlane má podobný smysl pro humor jako já a ve Family Guy není díl,kterým by mne nepobavil. Jenže jakoby se v tomto celovečerním snímku veškeré jeho kouzlo vytratilo a jeho smysl pro humor se zcela utopil v přepálené délce. Nepomohlo ani obsazení spousty známých tváří.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Když si pustím komedii, chci se zasmát a to se povedlo. Směs černého, absurdního a vulgárního humoru vždy zasazená tam kam má. I když se chvílemi film tvářil, jako western, vždy to zabil povětšinou povedený gag. Ke konci už snímku trošku došel dech a tak nakonec "jen" 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ten film mi je tak nějak jedno. Pár vtipů skoro na smích, pár vtipů skoro na kroucení hlavou, ale nikdy nic úplně. Nepřijde mi to jako výrazně jiná laťka oproti Méďovi, jen měl MacFarlane míň štěstí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Ted byl geniální, Všechny cesty už jsou jenom hodně dobré. Nebýt pár suchších pasáží a fakt dost zbytečné dějové linky s "počestnou" Silverman, byl bych ještě spokojenější...7.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Předně, hollywoodská komedie a dodejme sebeblbější americká komedie je vždy dokonale odvedené řemeslo. Všechny záběry jsou ostré, nikde nic nešumí, zvukový mix je na špičkové úrovni. Pokud tvůrci mají peníze a McFarlane měl k dispozici 40 milionů dolarů, dá se najmout, kromě velmi drahých herců, téměř kdokoli. Velké uznání si musí zasloužit autor hudby Joel McNeely, který se na soundtracku opravdu vyřádil a filmu výrazně zvyšuje celkové hodnocení. Filmová hudba je prostě složka, která se ošidit nedá. Tedy dá, ale důsledky všichni dobře známe. Tvůrci snímek natočili ve výtvarně úchvatné scenérii amerického západu, takže film skutečně vypadá jako klasický americký western a pokud k tomu dodáte chytlavou hudbu, několik vynikajících gagů a zajdete si do kina na velké plátno s partou kamarádů třeba do letního kina a budete chtít jen tak vypnout, možná to vůbec není špatný program. Mimochodem, gag s Christopherem Lloydem je vážně klasa.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Podle recenzí jsem čekal směs nechutných a vulgárních vtipů, což jsem také dostal, ovšem v natolik neotřelém a originálním podání, že jsem se chtě nechtě nahlas a často smál. Ono mi přijde vtipné už jen to, že všechny ty oplzlé MacFarlaneho hříchy vypouštělo z úst tolik hereckých es, nemluvě pak o tom, jak smrtelně vážně nebo naopak roztomile dementně se při tom dokázali tvářit. Ale abych scénáři moc neškodil, některé džouky jsou skutečně znamenité a celková "propagace" divokého západu, kde všechno hrozně zapáchá a i návštěva jarmarku představuje smrtelně nebezpečnou záležitost, si také získala mé vřelé sympatie. Ke konci už sice MacFarlane pomalu ztrácí dech, ale pořád má v zádech jak přenádhernou Charlize Theron, která je usměvavá a energická jako ještě nikdy, a také Liama Neesona, který si záporáka střihl očividně s velkou chutí. Ale jestli si tenhle film kvůli něčemu vážně zaslouží diváckou pozornost, tak jsou to naprosto dokonalá camea - například scéna po titulcích (konkrétně po "THE END") mě zatím nikdy takhle moc nepobavila..
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Co tak projíždím recenze a názory lidí, tak mám pocit, že jsem viděl úplně jiný film. MacFarlaneho humor mám rád a sedne mi v jakékoliv podobě, ať už seriálové, či filmové a oba dva Tedy považuji za velmi příjemnou podívanou, která neustále baví. Takže já jsem dostal to, co jsem chtěl. Jednoduchou zábavu a s tím by měli počítat všichni. Uznávám, některé fóry vyzní do prázdna, ale nemůžu říct, že bych u nějakého vtipu cítil trapno. A kdyby ano, tak příjdou jiné, které naopak rozsekají tak, že nemůže člověk ani mluvit. Samotná kategorie je obsazení, protože to dotáhl MacFarlane k dokonalosti a třeba Liam Neeson si záporáka užívá jako nikdy, Charlize Theron je krásná jako vždy, Amanda Seyfried nikdy neměla tak krásně "velké" oči a Neil Patrick Harris takový knír. A to jsem ani nezmínil cameo role, které jsou nejpovedenější, co znám a vykouzlí úsměv na tváři nejednomu filmovému fanouškovi, nehledě na fantastickou atmosféru a vynikající hudbu. Já si film užil a zpříjemnil mi dnešní deštivý den, snad se vám taky trefí do noty a zpříjemní ho i vám.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
nie tak dobre ako by sa z trailerov mohlo zdat (vacsina dobrych vtipov bola prave tam) a hlavne s mnozstvom hluchych miest co je dost prekvapujuce lebo v priemernej epizode family guy-a dokaze seth prist s vacsou kanonadou vtipov a pocas 30 minut si branicu rozohrejete omnoho viac ako v takmer dvojhodinovej komedii (co je vazne zabijacka dlzka). setha zboznujem ale tu bol akysi bezkrvy, nastastie je vacsina ostatnych postav obsadena a zahrana perfektne...
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Těžko říct, silné tři, slabé čtyři. Podruhý bych se na to asi už nekoukal. Sprostý to je až až, což je sympatické, i těch ftipných scén tam pár je, párkrát jsem se lehce zasmál, to zase jo, ale celé je to v podstatě bez scénáře, což se ani nedivím, když se jeden člověk míchá do scénáře, režie a hlavní role současně. Spousta známých tváří potěšila a má to i potitulkovou scénu:-) 64%
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Enšpígl to vystihl úplně přesně. Na předpremiéře všichni tleskáte, dokonce i během scény a pak to tu zkritizujete, fakt šašci tady. neříkám, že to bylo něco extra, ale svůj úkol to splnilo, já se bavil. Budu se opakovat, prostě platí to stejný jako u Sousedů Setha Rogena a dalších takových komedií. Tohle je dělaný pro prdel a je jasný, že tam pár trapných scén bude, ale na druhou stranu se to vyrovnává těmi skvělými hláškami a úžasnými charaktery. Narážky na filmy jsou dokonalý a několik scén si budu pamatovat ještě dlouho, například sfetovanýho MacFarlanena a celou scénu s Indiány. Škoda té romantiky, ale většinou na to navazoval hned nějaký vtip, plus na projekci kýchnutí slečny, které pobavilo taky všechny... Škoda jak to tu hodnotí všichni špatně, přitom se na projekci smáli jak dementi, hold takhle finguje CSFD, přetvářka, protože lidi jsou přeci moc inteligentní na to, aby se jim líbila takováhle "primitivní" komedie.