Všechny cesty vedou do hrobu

68%
Všechny cesty vedou do hrobu
Plakát traileru

Jak může normální člověk přežít na místě, kde Zubatá číhá doslova na každém kroku? A jak tam může přežít chronický posera s panickou hrůzou ze smrti? Albert se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise, které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby“ životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko. A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá.




Recenze: Všechny cesty vedou do hrobu

Kinobox.cz
50%

Film obsahuje několik překvapivě a krátce se zjevivších slavných herců. Někdy je to velmi vtipné, skoro jako od starých dobrýh Zuckerů, ale jindy si toho ani nevšimnete (v titulcích je uveden Ewan McGregor, kterého jsem ve filmu vůbec nepostřehl).


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Na tuto komedii jsem se velmi těšil. MacFarlane má podobný smysl pro humor jako já a ve Family Guy není díl,kterým by mne nepobavil. Jenže jakoby se v tomto celovečerním snímku veškeré jeho kouzlo vytratilo a jeho smysl pro humor se zcela utopil v přepálené délce. Nepomohlo ani obsazení spousty známých tváří.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Když si pustím komedii, chci se zasmát a to se povedlo. Směs černého, absurdního a vulgárního humoru vždy zasazená tam kam má. I když se chvílemi film tvářil, jako western, vždy to zabil povětšinou povedený gag. Ke konci už snímku trošku došel dech a tak nakonec "jen" 70%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Ten film mi je tak nějak jedno. Pár vtipů skoro na smích, pár vtipů skoro na kroucení hlavou, ale nikdy nic úplně. Nepřijde mi to jako výrazně jiná laťka oproti Méďovi, jen měl MacFarlane míň štěstí.


Dodatečné informace

Původní název:
A Million Ways to Die in the West (více)
  • USA Všechny cesty vedou do hrobu
  • USA A Million Ways to Die in the West
  • USA Všetky cesty vedú do hrobu
Premiéra v ČR:
12. 6. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
40 mil. USD
Tržby:
86,41 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Všechny cesty vedou do hrobu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch