Já a robot

76%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8.5
Dost dobrý. Urban a Ealy to je dvojka která tenhle seriál v pohodě utáhla. Partička okolo na dobrý úrovni. Zloduši byli zlí a vynalézaví. Škoda, že hlavní linie někam vymizela. Triky na dobrý úrovni. Škoda, že to nepřežilo první sérii. Nevím proč to v USA zapadlo.
  • ústřední dvojka, propracovaný svět, pěkný triky
  • konec po první sérii
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Hlavním důvodem proč jsem se o tento seriál začal zajímat je po žánru sci-fi, Karl Urban. Tento borec z Dreddu mi tohoto kontextu seriálu dokonale sedí. Velmi oceňuji tvůrce za nápady ohledně technologií využité ve všemožných situacích. To je přesně to, co hledám a na co těším ve sci-fi projektech. Jediné co bych tady u tohoto počinu vytkl, představoval jsem si větší návaznost dílů na sebe, nemyslel jsem si, že to bude točené jako klasická kriminálka od jednoho dílu ke druhému. Dá se to ale skousnout a tak 60% je na cestě.
pantak
pantak
3 367 bodů
9.5
Sci-fi seriál,který můžu rozhodně doporučit.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
8.5
Sympatičtí herci, hlavně tedy ústřední duo Urban a Ealy, budoucnost, která je v příběhu skutečně využita nejen jako zajímavé prostředí. Pouze doufám že to neskončí pouze u řešení jednoho případu za druhým, ale bude zde i konspirační linka, která byla naznačená již v pilotu.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7.5
Tento seriál se mi líbí...Dávám 75 procent.Hlavně za ústřední dvojici.
skylark13
skylark13
2 085 bodů
6
Dobrá sci-fi oddychovka, ale po pěti dílech končím, samotné případy jsou fajn, avšak by tomu prospěla trvalejší dějová linka. Karlu Urbanovi přeji víc takových seriálových (spíš filmových) rolí, jako drsňák je cool, ale ostatní mě moc nepřesvědčili, i když moc pěkně se dívalo na Minku Kelly..:-)
Arnarmo
Arnarmo
1 720 bodů
7.5
Originální myšlenka, kterou jsem dokázal oceňit. Žel, po několika dílech mě to přestalo bavit, protože mi to přišlo stále stejné. Ale je možné, že se k tomu někdy vrátím.
Profilová fotka
Smazaný uživatel
764 bodů
8
Pilotní díl prozrazuje, že tenhle seriál nedělala parta amatérů a že je hodně důvodů se těšit na to, co se z pilotního těsta uhněte. Karl Urban je tvrdší než křemen, nese si nějaké to břímě z minulosti a holky jsou z něj hin. Nemohl mi nepřipomenout Ricka Deckarda z kultovního Blade Runnera. Škoda, že se v traileru na seriál prozradila řada motivů a především pak okamžik, jakým se Urbanův detektiv Kennex (jméno připomíná název nějakého antidepresiva, dost možná záměrně) zbaví "parťáka" řady MX. Ale nebudu spoilerovat. Prostě ho vyhodí z auta. Za jízdy. Rychlý jízdy. Ve špičce. V budoucnosti. Kdy jsou špičky větší než dnešní špičky.