Kinobox

71%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Kinobox je legendou televizních pořadů a každý pořádný filmový nadšenec u něj musel strávit spoustu času. Jak jediný nám přinášel exkluzivní novinky ze světa filmu a představoval nám zrovna běžící filmy v kině. Pořadem provázel bombarďák Petr Čtvrtníček.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Který fanoušek filmů se nedíval na kinobox :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Z mé strany hódně sledovaný pořad. Kdysi...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Jednu hvězdu dávám za původní kinobox na kterej sem často koukával, ale co se toho chopil Čtvrtníček, kterého úpřímně nesnáším za ten jeho pro mě odpornej (ne)humor, kterej je o tom, že si dělá srandu ze všeho a všech. Navíc zde vypadá jako debil.
6thSun
1 153 bodů
9
Vždy mě to bralo, ale nejvíc poslední díly se Čtvrtníčkem, kterej to svým genitálně osobitým humorem povýšil na nejvyšší možný level. Těšil jsem se na každej díl přesně od zakončení toho posledního a byl fakt hodně nasranej, když to zrušili.
Innuendo
Innuendo
908 bodů
7.5
Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte.
jfkbeta
jfkbeta
56 bodů
9
Tak na tenhle pořad jsem si vždy udělal čas.Roman Holý ve mě pokaždé vzbuzoval záchvaty smíchu.Beze srandy jsem byl přesvědčen o jeho debilitě jako součást jeho života. J.A.R a MONKEY BUSINESS mne ovšem přivedli úpně k jinému pohledu a vždy si udělám čas na jejich koncert.