3 sezóny v pekle

70%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
I když oceňuji kvalitu zpracování, věrohodnost čtyřycátých let, dobrou hudbu, tak mě film prostě extra neoslovil. Příběh není špatný, ale opět mám problém s Kryštofem Hádkem, kterého považuji za neherce. Za atmosféru, vizuální stránku a slušný příběh dávám 65%. Vše mi prostě pokazily herecké výkony.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Velké ambice v reklamním balení. Viděl jsem v tom filmu tenkráte promarněnou šanci, ale dneska už tak nějak vidím, že tenhle přístup je vždycky odsouzený z podstaty.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Prázdné jako ty Hádkovy básně. Plusem je určitě skvělá Karolina Gruszka v roli Jany. Tahle postava mi přišla mnohem zajímavější než celý Ivanův příběh, a kdyby se film točil jen kolem ní, tak by mi to určitě vůbec nevadilo. 5/10
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
Na Bondyho nezapomenu, na tento film už příští týden.
avenis
avenis
8 145 bodů
5
Až ve fázi třetího roku, paradoxně nejvíc tíživé, začal se mi film líbit. Sympatizovat s pošuky typu Ivana Heinze a Jany je pro mě obtížné. Tedy scénář příliš neocením. Obrazové zpracování, to je jiná, v této rovině velká spokojenost. Herecky mě nejvíc zaujal Luboš Kostelný. (17.3.2021)
Cettlovka
5 032 bodů
10
Film mne velmi oslovil. Můj už předtím oblíbený herec Kryštof Hádek si tu střihnul pěknou roli. Jeho herecká partnerka byla bez chyby. Neznámá tvář má vždy takovou zvláštní moc vylepšit celý film. Hudba, kostýmy, dobové prostředí - hodnotím jedině na výbornou.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
7.5
Lehce ploché, tedy monotématické, od nikud nikam, taková poezie, kde se nechytnete ničeho. Karolína Gruzska ( ve filmu Jana) je tou pravou zajímavou rebelkou, která přebila Kryštofa Hádka (Ivana Heinze) zcela suvéreně, jak svým příběhem, tak měla štětsí i na lépe napsanou roli.Huba, Kostelný taky OK. Příjemná hudba, dobrá kamera, kostýmy, dekorace. Scénář a dabing slabší.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
4
Takové hezoučké reklamní uměníčko. Bondymu trčí ruka z hrobu s velkým zdviženým prostředníkem.
lukas
lukas
1 523 bodů
7
Film tak nějak prošuměl a vyšuměl. Na vizuál jsem si tak ve třetině snímku zvykl, tak už jsem mu tolik pozornosti nevěnoval. Jak nastoupily komunistické zábory a výslechy, bylo to hned zajímavější. Happy end s dítětem mě moc nezaujal. Proměna Ivana Heinze byla tak rychlá, škoda, že to nebylo dotaženější a psychologičtější. Z herců se mi líbil nejvíc Martin Huba a Kostelný. Fajn hudba, kamera atd. Pěkné 2-3 scény (klipovitějšího rázu). Ale že by to byl film s nějakým extra poselstvím...
czech-movie
1 476 bodů
8
Kryštof Hádek ukazuje, že není jen mladý floutek bez talentu, ba naopak, že je to jeden z nejtalentovanějších mladých herců v českém prostředí. V tomto filmu to krásně dokazuje a i díky tomu, jsou pro mě tři sezony v pekle, třemi sezonami v ráji dobrého pokoukání.