Edith Piaf

78%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8
Skvělý životopisný film. Chvíli jsem se nenudil. Marion Cotillard zahrála Edith Piaf skvostně a věřil jsem jí každou radost i každý smutek. Perfektní režie , kostýmy, dobová atmosféra trefena také výborně.. a smutný příběh této zpěvačky už napsal život sám.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Nucený životopis, který staví další modlu na piedestal. Celkem zbytečné a očekávatelné, čímž i nudné. Pěkné melodie, které nejsou zásluhou filmařů, to nemůžou zachránit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Moc povedený životopis svérázné francouzské umělkyně. O Edith jsem nevěděl zhola nic, ale jestli je tenhle fim pravdivý, tak její život rozhodně žádná nuda nebyl. Stejně jako tenhle film, který si mě získal už od úvodních minut. Časové skoky mi sice zpočátku trošku vadily, ale když jsem si na ně zvykl, tak už to byl spíše klad. Každopádně moje chyba, že jsem si film nesehnal v originálním znění. S ním by to byl nejspíš 5-ti hvězdičkový zážitek...8/10
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
10
Výborný film! Herecký výkon Marion Cotillard je právem oceněn Oscarem. Byla úplně přesná! Film je silným zážitkem pro každého, kdo miluje šansony Edith Piaf. Závěr filmu mě pak defitivně "dostal". Hodně emotivní zážitek! Non, je ne regrette rien! Četla jsem i knihu, ale až tento film mě rozplakal.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
8
Skvele verohodne zahrane a Marion Cotillard je chudak nalicena temer k nepoznani...ale atmosfera filmu a zejmena skladby Edith Piaf, to je to z ceho vas mrazi a co si vas ziska (alespon mne si to ziskalo a od shlednuti tohohle filmu si skladby Edith Piaf obcas rada poustim)
evismaior
evismaior
4 254 bodů
9
Neuvěřitelně hutný životopisný film s Marion Cotillard, která se pro roli Edith Piaf snad narodila. Bývá to tak, že člověk někoho obdivuje (jako já zpěv Edith Piaf) a přitom toho o něm moc neví. Tomuhle filmu vděčím za nahlédnutí do duše a života slavné a osudem od začátku až do konce zkoušené zpěvačky. Mnohé ty její písně teď lépe chápu.
bidlobox
3 802 bodů
9
Kdo by to byl do Marion Cotillard řekl, že je dokonalá Edith Piaf!
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Oscarový film.Moc dobrá biografie s Edith Piaf.Vynikající film.
beseda
beseda
1 931 bodů
9.5
Živočišná žena a krásná hudba. Marion Cotillard to zvládla bravurně. Mé hodnocení: 97% (viděno: 24.03.2007 / Febiofest, 19.08.2007)
czech-movie
1 476 bodů
10
To co maskéři provedli s M. COtillardovou je dkokonalé. Její výkon pak coby Edith Piaf je pak třešničkou na dortu. Nádherně zpracovaný život této ženy.