Beetlejuice

76%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Typický Burton ve své nejryzejší formě. Zábavné,šílené a děsivé. Přesně takové jak to mám od Tima rád. Jako malý jsem tento film měl velmi rád a hlavně scénu u večeře,když se zpívá Day-o (Banana Boat Song). To bych mohl sledovat dokola. Keaton je skvělý a místy až strašidelný. Masky spolu s Elfmanovým soundtrackem jen zvyšují mé hodnocení.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Nemohu za to, že prostě tvorbu Tima Burtona na rozdíl od drtivé většiny moc nemusím. Beetlejuice je duchařská šaškárna, ve které je ale dosti povedených scén a triků. Humor je černočerný, efekty na svou dobu ucházející. Z Beetlejuice jsem měl už jako mladý rozporuplné pocity a tak tomu bylo i dnes.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
Film, který mám spjatý se svým dětstvím, jež mě neskutečně bavil, protože byl něco úplně jiného, než se pro děti točí. Famózní rodinný horror s vynikajícím Michaelem Keatonem, který si film ve vedlejší roli ukradl pro sebe a nechápu, že si za to neodnesl Oskara. Nejvíce jsme ale všichni milovali průsvitnou Winonu Ryder. Super zábava.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Rodinná hororová komedie s příjemným dějem a efekty. Bezesporu zabaví.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Prostoduchá, smerodajná, duchárska, čierna komédia a politická satira o vymetaní zlých duchov v opačnom slova zmysle...Podpísaný mladý Tim Burton.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
7
nejlepší Burton
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Teprve druhý celovečerní film jednoho z nejlepších režisérů světa Tima Burtona, kde spojil horor s komedií a všem ukázal, jakým směrem se jeho filmaření bude ubírat, a kde se také ubírá a díky mu za to. Rozhodně nejde o jeho nejlepší počin, ale i tak jde o slušnou zábavu, která pobaví a zároveň i občas zamrazí. K tomu vždy skvělá Elfmanova hudba a dobří herci v čele se skvělým Michael Keaton, který zde dokazuje, že má jak komediální talent, tak i dokáže zahrát vážně, což předvedl v Batmanovi. I další herci jsou skvělí především Winona Ryder a Catherine O'Hara. Plný počet hvězd nedám proto, že Burton natočil rozhodně i lepší filmy a doufám, že i natočí, ale tento film je rozhodně jeden z jeho typickejch a reprezentujících jeho osobitý styl.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Film se mi docela líbil, když jsem byl malý, to už ale nejsem, takže tak no.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
8
HODNOTENIE: 7/10
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Skvělý zčátek mistra Burtona se skvělým Michaelem Keatnem u filmu se skvěle zasmějete.