Dešťová víla

52%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Tato pohádka zde má velmi špatné hodnocení.. mě se ale líbí. Dobré obsazení, vyčnívá zejména Miroslav Donutil v roli starosty darebáka. Celkově je to vizuálně nadprůměrná pohádka se slušným příběhem. Za mě v kategorii pohádek velmi slušný počin - 70% .
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Naprosto průměrná pohádka, jakých má čt v řadě tisíc a jednu. Navíc to hyzdí strašný počítačový kýč. Zcela zbytečný film. I když v podstatě funkční - děti potěší. Asi.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Opravdu pěkná nová česká pohádka, kde sedlák Lakota v podání Miroslava Donutila nemá chybu a jeho žena (Simona Stašová) jakby smet. Na Vicu Kerekes jako Květušku se krásně dívá a příběh přírody a 4 elementů vzduchu, ohně, země a vody v protikladu k lidským iluzím hodnot je povedený.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
4
Žánr české filmové pohádky je mrtvější než Michael Jackson. Tomu filmu chybí děj, napětí, logika, humoru je tam velmi málo.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Opravdu se čekalo více pohádka působý orapodivně a nic moc nečkat od příběhu a scénáře nebo například i se mohl zlepšit konec nebo taky efekty se mohly udělat smyslupněji ale zase to je pohádky která má svou pohádkovou atmosféru a skvělé herce.
  • herci
  • atmosféra
  • nic moc příběh
  • mohlo se vitžit více
výfuk
výfuk
2 975 bodů
4.5
V této době je těžké pohádku vytvořit, jelikož už není ve světě pohádek co vymýšlet, ale zde se musí trochu smeknout klobouk. I přesto je příběh ne moc dokonalý a proto dám je ty 3 hvězdy. Výkony herců, ale k zahození nebyli, to tedy ne.
Evah
Evah
2 119 bodů
7
Na vcelku novou pohádku musím říct, že se jedná o nadprůměr, příjemně se na to koukalo, příběhově nic originálního ale bylo to fajn. Jako téměř vždy hrdinové se mají rádi a nemohou spolu být, tak musí přijít nějaký zvrat, dobrodružství, kdy si jeden druhého zaslouží a končí to svatbou.
Veronika Rada
Veronika Rada
918 bodů
7
Hezká pohádka. Nebeské kostýmy jsou krásné.
filmomaniak
501 bodů
10
Krásná nová pohádka. Herecké obsazení výborné až na Ondru ten mi tam moc neseděl.
  • PŘÍBĚH
  • Ondra
zuz
zuz
395 bodů
10
jedna z mých nejoblíbenějších pohádek