Hledání Země Nezemě

78%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Nádherný film! Ačkoli knihu Petra Pana neznám,tak jsem si při sledování připadal jako bych jí četl stokrát. Celý snímek se nese v nakažlivě pozitivní atmosféře a já se jen po celou dobu usmíval od ucha k uchu. Každý kdo má srdce na pravém místě si tento filmu musí zamilovat.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
Poklidné tempo, příběh kolem Petra Pana, který mi nikdy nepřirostl k srdci a dobrý výkon hlavních protagonistů. Romanticko-snílkovský příběh v prostřední které je pro mě depresivní. Poklidnou atmosféru střídá na mě velká porce nudnějších pasáží. Tento film mě zkrátka nezasáhl.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Tenhle film je až moc mustrový a sázkou na jistotu na to, aby mě dokázal opravdu zasáhnout. V ničem nezachází příliš daleko, v ničem netlačí na pilu. Je to vlastně docela chladný film ze svojí podstaty. Přesto má ale plno silných momentů, které z něj nějak tak dělají dostatečný zážitek, na který se nejde zlobit. Zkrátka dobrá filmařina bez přídavků.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Citové pohlazení po duši, to se skrývá v tomto snímku Marca Forstera. Vynikající Depp a Winslet + hudba, která vás donutí uronit slzu.
Mikik4444
3 899 bodů
10
Perfektní film ve všem !!!
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
6.5
Já nevím, film mě nijak nezaujal. Popravdě jsem se u filmu dosti nudil. Příběhu tam podle mne není zase až tolik aby to bylo takhle dlouhé. Pravda je, že jsem to viděl asi v 11 letech, a proto je pravděpodobné, že to je způsobeno tím, ale proto mi můžete věřit, že pro děti to moc zajímavé není.
slord
slord
3 832 bodů
8
Pekný a dojemný film, ktorý dokáže hrať na city príjemným spôsobom a netlačí pri tom na pílu. Johnny Depp v hlavnej roli je výborný a vcítil sa do kože Jamesa Barrieho moc fajn. Nechajte voľný priebeh fantázii a film si užijete naplno. Posledná scéna je silná a jedno oko nezostane suché. 8/10
bidlobox
3 802 bodů
8
Uhlazený Johnny Depp jako autor Neverlandu J. M. Barrie, to jsme tu ještě neměli.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
9.5
Naprosto kouzelný film s výborným obsazením a překrásnou hudbou, která skvěle doplňuje atmosféru. I když teda Petra Pana miluji už od dětství, od té doby co jsem viděla tento film ho mám ještě raději. Prostě nádherný sen u kterého budete na konci ronit slzi.
sisisi
sisisi
441 bodů
10
Jeden z filmů, který na mně zanechaly hlubokou stopu. Filmu rozhodně přidalo obsazení, ale převážně to, že měl nápad. Viděla jsem to několikrát a pokaždé si všimnu něčeho nového a pokaždé to na mě působí stejně, jako poprvé, což není moc obvyklé. Velkolepý film.