Signál

50%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Dva hajzlové jsou v českém filmu zase za největší drsňáky a Jiří Menzel postaví za necelých sto tisíc nukleární reaktor (a rozdává moudra o tom, že se nemáme pokoušet nic měnit). Dokonale zabité dvě hodiny. Nejde se na to vyloženě naštvat - na to je to moc prázdné a hloupé. Tenhle film je prostě produkt naší perverzně zvrácené kinematografie a jen "se to nepokouší měnit".
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Nejen díky Hádkovi to na mě působilo jako nepřiznaný prequel k Bobulím. 4/10
cerfik
cerfik
7 890 bodů
4
Co napsat k něčemu, co má tak výborné herecké obsazení a opravdu se to nepovedlo. Možná tak dobrá oddechovka, ale opravdu mě to zklamalo. Už vím čemu poláci říkají český film, z tohohle opravdu nikdo nebude moudrý, je to páté přes deváté a ten závěr ani nemluvit.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Průměr jako prase. Hvězda navíc jen za povedenej song k filmu. Ale párkrát jsem se zasmál, ne že ne. 58%
hnidopich
334 bodů
0
Jednou jsem byl přítomen, když praskla žumpa. Tohle bylo horší.
kapi128
318 bodů
5
Zadnej humor,mozna jen nejaky naznak,ale to stejne stalo za ...,takze pro me prumer,mozna i podprumer.Urcite bych si tento film nezadal mezi me Top,spousty dobrych hercu,ale zadnej napad,slaby dej.Skoda
MiPro21
221 bodů
7
Mohlo by to být horší, ale lehká letní a česká komedie :) Proč ne ;)
TOTTI
35 bodů
4
Film pro důvěřivé diváky, ovšem bez nápadu, snad i humoru. Obsazení rolí dobré, ale když je slabý děj, může tam hrát plejáda vynikajících herců a stejně s tím nic nezmohou. Za sebe říkám, že až nápadně se hlavní zápletka podobala zápletce z filmů Bobule. Škoda, čekal jsem více, 40 %.