Labyrint

46%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
sabule
14 227 bodů
0.5
Co se nám to snažil režisér nadhodit,naprostá blbost a ta (slečna) ne jen že hrozně zpívá,ale to hraní-total amatérismus
bayern
13 716 bodů
0.5
U nás se točí čím dál tím více zbytečných filmů.Nevím,kde na takovou věc vzali vůbec peníze.A třešnička na dortu Vondráčková!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
Hrozně bych tvůrcům přál lepší známku. Snaha je znát. Ale scénář si někam odskočil. Co je naplat slušné využití pražských kulis, poměrně „živé“ postavy, použitelný soundtrack a přijatelné dialogy, když A nevede B, B nevede k C a vůbec má děj až fascinující množství mezer a nedodělků. Už dlouho sem neviděl takovou „pointu bez pointy“. Bože, nažeň do českých filmových luků a hájů schopné dramaturgy. Bez nich to prostě nepůjde…
Pas
Pas
6 225 bodů
1
Labyrint amatérismu. Žádný zázrak jsem vskutku nečekal, ovšem už prvních několik minut jak z reklamního spotu na Alzu odválo mé nepatrné naděje , že nebude tak zle.Opak byl pravdou.Zápletka podstatně slabší než ve filmu pro mládež Tajemství Maharalu.Infantilní chovaní dospělých jedinců, fetácko -satanistický spolek jako prvek tajemna a pak" mysteriozní" vnučka z Kostariky , dědečka který už před mnoha lety v Praze pobyl...Když k tomu přidáme pár mindráků hlavních "hrdinů" jakož i autorů tohoto dílka , dostaneme nepoživatelný koktejl kde i Záhada hlavolamu je drasták !Střih nelogický, kamera slaboučka ,muzika nezáživná , režie ,pokud ji tenhle snímek vůbec viděl tak amatérská.1 hvězda za pražské památky.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.
harry456
harry456
2 437 bodů
3.5
Naprostá nuda.
milda.sleha
411 bodů
0
další český zbytečný film... :m)