Horákovi

55%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Horákovi jsou taková česká variace americké klasiky Krok za Krokem. Opět jsou tu dvě rodiny,které se musí naučit žít pohromadě. Samozřejmě to není tak jednoduché jak se zdá a děti si k sobě jen těžko hledají cestu. Docela sympatický seriál,který ničím nenadchne a ani neurazí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
Koukal sem na několik dílů první řady a afektovanost herců a nechutný a trapný děj mě dokonale odradily od další řady. Musím se přiznat, že po prvních dvou dílech jsem tomu ještě dával naději, což už dnes považuju za nebezpečnou chybu. Uznávám, že tenhle seriál si alespoň na nic nehraje a netváří se vážně jako Rodinná pouta, Vztahy, nebo Ordinace, ale myslím, že i komedie by měla mít nějakou úroveň.
Fingon
16 886 bodů
8
Nejsem seriálový typ a předhánění našich televizí na podzim 2006 která z nich uvede víc nových seriálů mne nechává dost chladným, ale po shlédnutí prvních dvou dílů musím říct, že to není tak hrozné jak jsem se bál. Bareše mám rád a jeho donucování záchodovou štětkou je vrcholný moment českého komediálního seriálu...
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
0
Evil dead.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Docela fajn seriál o jedné rodince.Některé epizody jsou lepší než druhé.Celkem dávají zhruba seriálový průměr.Horákovi jsou tedy příjemným a oddechovým seriálem třeba na víkend.Dnes jíž patří mezi seriálovou klasiku.Když jsem je viděl poprvé,docela se mi líbili...
nikol125
nikol125
2 781 bodů
7
Seriál z reálného života. Jsou v něm obsaženy zábavné scénky, které pobaví, i když jste je už párkrát viděli. Za mě skvělý český seriál na odreagování.
hnidopich
334 bodů
0
Jestli je tohle pro někoho seriál „z reálného života“, tak vážně pochybuju o jeho duševním zdraví.