Taková normální rodinka

50%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Tohle je to horší z naší produkce, ale ještě se na to dá podívat, takže u mě má tato komedie s úsporným množstvím humorných scén 40%. Film jsem viděl vícekrát, ale jen jednou celý, protože se zkrátka není na co dívat a tak je to film typu - kulisa u jakékoliv jiné činnosti.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Tyhle české rádobykomedie vážně nepochopím. A lidi, kteří se na to cpou do kin, už vůbec ne.
Fingon
16 886 bodů
4
Původní Taková normální rodinka je černobílá. Je skoro čtyřicet let stará. Nicméně to jsou asi tak jediné výtky, které mohou být proti původní verzi vzneseny (a trvalo mi opravdu dlouho, než jsem je vymyslel). Novou verzi si asi dokážou vychutnat jen ti diváci, kteří verzi s Cupákem, Hanzlíkem, Rosůlkovou, Medřickou a dalšími nikdy neviděli - najde li se někdo takový. A i pak to nejspíš bude neuvěřitelně nudný film.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
Remake v českém provedení....mno moc to nefunguje!
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Já myslím, že za všechno mluví tady ten názor "Všechno možný, jen ne dobrý." A taky jen ne vtipný!!! Bingo!!! Většina aktérů mi vyloženě leze na nervy, zejména Jiří Mádl a Monika Zoubková. Nevtipná vata, herci tragický, Labuda naprosto zbytečný, ... Já nevím, zda mám při takovém názoru dál rozebírat... Snad ani ne!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Naprosto nekomediální "komedie", která humor naprosto postrádá. 90 minut téměř bez dějě, plno tupých dialogů a nudných scén, ze kterých byla vtipná snad jediná, ale už ani nevím jaká. Herecké obsazení sice vypadalo dobře, ale bohužel herci neměli ani co hrát. Za povšimnutí snad jen stojí jako vždy skvělá Holubová a Mádl, kterej opět hraje takového moulu, což mu jde. Kouknout se na to sice dá, ale jak už zde někdo zmínil, rozhodně to zmizí v propadlišti dějin nepovšimnuté.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
3
Obávám se, že jestli to čas nezmění, tak i lidový humor si pro mne zde sáhl na své dno. Ale kdo ví,....třeba se ostatní u tohoto filmu dobře baví. Každopádně zajímavý film na to, aby si člověk uvědomil rozdílnosti ve vnímaní světa a humoru. Najednou člověk zjistí, že třeba Slunce, seno, jahody je dobrá lidová česká odpočinková vesnická komedie.
saboter
saboter
3 564 bodů
5.5
Z celkem dobře vypadajcí komedie se nakonec stal průměrný guláš ale celkem překvapí povedený začátek ale rozhodně se mělo zapracovat přece trochu více na
  • humor
  • herci
  • příběh
  • mohlo se více zpracovat
miza
miza
2 336 bodů
2
Velké zklamání.
guestka
guestka
2 304 bodů
0
Všechno možný jen ne dobrý