Taková normální rodinka

50%
Taková normální rodinka
Plakát traileru
V hájence na samotě žijí na hromádce už čtyři generace rodiny Hanákových. Babička překypuje životním elánem a její vášní je psaní detektivek. Její dcera, paní Hanáková, rázná žena s velkým srdcem, miluje zpěv, ale protože nemá talent, celý život dělala kuchařku. Pan Hanák je výpravčí, jeho celoživotními láskami jsou zvířata všech druhů a velikostí, která pěstuje v domě i okolí. Starší dcera Pavla má s mužem Petrem, příležitostným kutilem, který většinou spí nebo jí, dva hyperaktivní syny, jimž nikdo neřekne jinak než Raubíři. Neformálním členem rodiny je pak pan Poštolka, který v domě za městečkem tráví podezřele mnoho času! Jedno úplně běžné rodinné odpoledne oznámí mladší dcera Káča rodině, že čeká dítě. Zdeněk, se chce zachovat jako čestný muž a s Kateřinou se oženit. Jeho matka však pro toto řešení nemá pochopení, a tak se Zdeněk stává dalším obyvatelem rodinného domu Hanákových. Ti si hodlají nového člena pečlivě prověřit. Zdeňka čeká řada nástrah a zkoušek. Projde šťastně až k svatbě a nebo bude soužití s takovou normální rodinkou nad jeho síly? Brzy však do láskyplného, byť potrhlého prostředí zasáhnou další události. Pan Hanák se projeví nejen jako milovník zvířat a Zdeňkova maminka se rozhodne, že překová odpor a seznámí se s novými příbuznými!



Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Tohle je to horší z naší produkce, ale ještě se na to dá podívat, takže u mě má tato komedie s úsporným množstvím humorných scén 40%. Film jsem viděl vícekrát, ale jen jednou celý, protože se zkrátka není na co dívat a tak je to film typu - kulisa u jakékoliv jiné činnosti.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
0
Tyhle české rádobykomedie vážně nepochopím. A lidi, kteří se na to cpou do kin, už vůbec ne.
Fingon
16 886 bodů
4
Původní Taková normální rodinka je černobílá. Je skoro čtyřicet let stará. Nicméně to jsou asi tak jediné výtky, které mohou být proti původní verzi vzneseny (a trvalo mi opravdu dlouho, než jsem je vymyslel). Novou verzi si asi dokážou vychutnat jen ti diváci, kteří verzi s Cupákem, Hanzlíkem, Rosůlkovou, Medřickou a dalšími nikdy neviděli - najde li se někdo takový. A i pak to nejspíš bude neuvěřitelně nudný film.

Dodatečné informace

Původní název:
Taková normální rodinka (více)
  • Česká republika Taková normální rodinka
Premiéra v ČR:
17. 4. 2008
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění