Rapture-Palooza

46%
Rapture-Palooza
Plakát traileru

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět.(HBO Europe)




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Snímek si ke mne našel cestu přes Annu Kendrick,ale během sledování jsem se nestačil divit kolik mých oblíbených komiků se ve snímku objevilo. Trailery jsem neviděl a nepřečetl si o filmu jediný řádek,takže jsem šel do neznámého. Uznávám,že zpracování nebylo zlé,ale snímek působil příliš zdlouhavým dojmem a postupem času spíše nudil.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
1.5
Přestože trailer i námět vypadaly dost zajímavě a pro Annu Kendrick mám celkem slabostl, Rapture-Palooza pro mne představuje jedno z největších zklamání roku. Až na pár apokalyptických výjevů jde o trapné, nevtipné a věčně se opakující gagy a snímek se tak již po pár minutách stane neskutečně nudným.

Dodatečné informace

Původní název:
Rapture-Palooza (více)
  • USA Rapture-Palooza
  • USA Ördögöt fogtál, nem ereszt
  • USA Palooza: Pura Curtição
  • USA Souboj s Antikristem
  • USA Una pareja infernal
  • USA Восторг Палуза
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění