Kdopak by se vlka bál

63%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
3
Nebudu to více rozvádět, tohle jsem prostě nedal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Velké překvapení, kdy - hlavně v první polovině filmu - mé nadšení z toho nevšedního způsobu vnímání děje (života dospělých) přes malou holčičku neznalo mezí. Trošku mi nesedl konec (cca posl 10 minut), ale to mou radost kalí minimálně. Výborné dílko a jeden z mála českých filmů, který mi v posl době udělal opravdu radost. 7.5/10
Fingon
16 886 bodů
8
70% Obrovské překvapení, které hodně získává především z dětského pohledu na svět. Přestože je v některých scénách zvláště uprostřed poměrně rozvláčný, některé scény opravdu překvapily (přiznám se, že pád skleničky mě vyděsil jako už dlouho nic, přičemž horory mě obvykle dost nudí, protože pro mně nejsou příliš děsivé). Velmi příjemný film a pokud mohu posoudit, nejlepší dětský film za hóódně dlouhou dobu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Myslím, že tvůrci si před natáčením nerozhodli, jestli film budou točit pro malé diváky nebo pro dospělé. Nakonec natočili něco mezi tím a ve finále z toho vyplynulo něco co děti určitě bavit moc nebude, protože po pohádkové stránce to téměř nic moc nemá a dospělého diváka to unudí k smrti. Po herecké stránce je to také docela utopie, Čvančarová je sice kočka, ale jako herečka na mě působí prkeným dojmem, o Řezníčkovi ani nemluvě. Nejlépe to snad zahrála ta malá Dědková a dovoluji si tvdit, že své oba dospělé herecké kolegy strčila do kapsy. Po příběhové stránce to není nejhorší, zkrátka typickej rodinej film s prvky fantasy na sobotní nebo nedělní odpoledne, ale cpát to do kina ?
Petrson
Petrson
4 166 bodů
6
Pro mne televizní věcička, která jasně ukazuje, že režisérka má talent. Kouzlo okamžiku asi zapůsobilo na kritiky, kteří film přechválili, i když film má bezpochyby své kvality, přesto si dovolím tvrdit, že film nijak nevybočuje z lepší televizní tvorby ve stylu České televize.