František je děvkař

52%
František je děvkař
Plakát traileru

Představte si, že máte život pevně ve svých rukou. Jednoho dne však šlápnete poněkud vedle a spustíte těžko kontrolovatelnou lavinu. Zjistíte, že jste ztratili práci, žena vás vystřídala za někoho jiného a střecha nad hlavou odletěla do teplých krajin. A nejhorší ze všeho je, že zjistíte, že si za to všechno opravdu můžete sám.
Příběh psychiatra Františka Soukenického je vyprávěn s nadhledem a humorem,ač je možná trochu trpký




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Furt si říkám,že dám snímku ještě jednu šanci a pustím si ho znovu,ale ještě jsem se k tomu nedostal. Snímek prozatím hodnotím jako nejslabší režisérský počin Jana Prušinovského,který si zde napsal i scénář. Přece jen mi více sedí,když točí filmy podle scénáře Kolečka. Moc jsem se u snímku nenasmál a přišlo mi to spíše jako vztahové drama kde se občas objevil nějaký fór. Nic extra
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Trochu jsem se i bavil, jelikož Josef Polášek je takový dobrý potěp.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
4.5
Není to moc dobrý film, ale Josefa Poláška mám velice ráda a Martin Pechlát, Leoš Noha či Arnošt Goldflam jsou dobří vždycky. Zkraje je film docela zajímavý, i vtipný, ale stále to upadá a závěr už je jenom nudný. Zdena Hadrbolcová byla ale jako maminka skvělá a je pokaždé skvělou maminkou, i když v soukromí sama děti neměla. A autorem hudby je Petr Hapka! Ten snad nikdy žádnou špatnou hudbu nenapsal!

Dodatečné informace

Původní název:
František je děvkař (více)
  • Česká republika František je děvkař
Premiéra v ČR:
5. 6. 2008
Země původu:
Česká republika
Čeština:
František je děvkař je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch