Vy nám taky, šéfe!

44%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Martin Kotík se s každým snímek o chlup zlepšuje a pokud natočí ještě pár snímku,tak se možná dostane i do průměru. Jeho první snímek Pánská jízda byla úplná katastrofa a druhý snímek Všechno nejlepší! už byl výrazným krokem vpřed. Tento snímek opět značí viditelný posun dopředu. Snímek sice není nic extra,ale občas se mu podařilo i pobavit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ta hvězda je za pár podařených reklam (xbox) a sympaťáka Zadražila Btw - paní Janžurová snad takové role nemá zapotřebí. Připadala mi jako Blbec Sobota v sukni. Jo a v kinech tohle vážně nemá co dělat :) 3/10
Fingon
16 886 bodů
4
Největším zlem tohoto filmu není to, že by se na něj nedalo dívat, ale naopak to, že se dá sledovat velmi pohodlně. Skutečně, přes veškeré zápory na straně scénáře (zhruba v osmdesáté druhé minutě film přestal a já se divil, proč už jedou titulky) či nasvícení (klasické telenovelovsko-katkovské přesvěcování prakticky všech scén) nebo všudypřítomný product placement (ale nic není tak příšerné jako Arginmax v Účastnících zájezdu) se na to dá dívat poměrně snadno a divák odchovaný více či méně nekonečnými seriály našich celoplošných komerčních televizí (či našich televizí obecně, ať to pořád neschytává jen Nova, mohla by si o sobě moc myslet) s tím pravděpodobně nebude mít problém. Problém ale nastane, pokud by se dožadoval přídavku.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Děj se točí jen kolem jednoho tématu a prostředí. Tento film mě nedokázal v žádném případě rozesmát ani pobavit ve velkém stylu.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Celý film je vlastně jedna velká reklama parodující samu sebe a pokud toto přijmete pobavíte se jako já, ostatně kde má filmař sehnat peníze na film v téhle komerční době. Vtip tu rozhodně neschází, jen místy hraničí až s trapností, ale některé dialogy jsou skvost. Příjemná oddechovka s kvalitním hereckým obsazením, víc od toho nečekejte. Ještě musím poznamenat, že v mých očích ten závěr opravdu pokulhává a je z něj cítit, že autorům docházel dech.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5
Celkem to ujde a občas je to i zábava.
carl
carl
36 bodů
0.5
Nuda a o ničem..nechápu proč má někdo potřebu točit takové "komedie"..nejsem priznivec těchto komedií ale toto bylo o ničem. V hlavních rolích Vydra, který nijak nezaujal a to ho máme rádá. Je to jedno prostředí firmy. Udivilo mě obsazení I. Janžurové, kterou bych v takovém filmu nečekal. Film mě nepobavil a ani mi nepřišlo, že by pro někoho měl přínos.