Vy nám taky, šéfe!

44%
Vy nám taky, šéfe!
Plakát traileru
Česká komedie Vy nám taky, šéfe! se odehrává v prostředí prestižní reklamní agentury Mráz Media, vedené schopným managerem Ivanem Mrázem, který právě nabírá nové zaměstnance do svého týmu. Film vypráví příběh několika lidí, kterým zdánlivě sama od sebe spadne do klína neočekávaná životní příležitost. Účetní v důchodu Karlička, pubertální textař Miki, mimoidní grafik Kamil, mladá manažerka Tereza, i jejich šéf, neambiciózní flákač a příležitostný herec Leo neměli ještě donedávna ani tušení, že by na nějakém podobném „atraktivním“ místě mohli vůbec kdy pracovat. A také nemají tušení jak to v takové reklamce vlastně chodí. Partě „loserů“ se zdánlivě nabízí životní šance. Když zjistí, že všechno je úplně jinak, boj o vysněnou práci pro ně teprve začíná… Komedie Vy nám taky, šéfe! je především o tom, že i „slabší“ mohou zvítězit, pokud opravdu chtějí a snaží se o něco, na čem jim opravdu záleží. A také o tom, že některé věci musíte udělat, i když víte, že jsou nebezpečné a nemají téměř naději na úspěch. A mimoto si u toho můžete užít ještě spoustu legrace.



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
3.5
Martin Kotík se s každým snímek o chlup zlepšuje a pokud natočí ještě pár snímku,tak se možná dostane i do průměru. Jeho první snímek Pánská jízda byla úplná katastrofa a druhý snímek Všechno nejlepší! už byl výrazným krokem vpřed. Tento snímek opět značí viditelný posun dopředu. Snímek sice není nic extra,ale občas se mu podařilo i pobavit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ta hvězda je za pár podařených reklam (xbox) a sympaťáka Zadražila Btw - paní Janžurová snad takové role nemá zapotřebí. Připadala mi jako Blbec Sobota v sukni. Jo a v kinech tohle vážně nemá co dělat :) 3/10
Fingon
16 886 bodů
4
Největším zlem tohoto filmu není to, že by se na něj nedalo dívat, ale naopak to, že se dá sledovat velmi pohodlně. Skutečně, přes veškeré zápory na straně scénáře (zhruba v osmdesáté druhé minutě film přestal a já se divil, proč už jedou titulky) či nasvícení (klasické telenovelovsko-katkovské přesvěcování prakticky všech scén) nebo všudypřítomný product placement (ale nic není tak příšerné jako Arginmax v Účastnících zájezdu) se na to dá dívat poměrně snadno a divák odchovaný více či méně nekonečnými seriály našich celoplošných komerčních televizí (či našich televizí obecně, ať to pořád neschytává jen Nova, mohla by si o sobě moc myslet) s tím pravděpodobně nebude mít problém. Problém ale nastane, pokud by se dožadoval přídavku.

Dodatečné informace

Původní název:
Vy nám taky, šéfe! (více)
  • Česká republika Vy nám taky, šéfe!
Premiéra v ČR:
20. 11. 2008
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Vy nám taky, šéfe! je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch