Peklo s princeznou

62%
Peklo s princeznou
Princezna Aneta se nechce vdávat - a už vůbec ne za nešikovného prince Jeronýma ze sousední země, kterému byla jako dítě zaslíbena výměnou za vojenskou ochranu království před výbojnými nájezdy. Král Leopold by rád dceru uchránil před nechtěným sňatkem, ale nemůže porušit královský slib. Zrušení svatby by znamenalo válku s mocným vojevůdcem, králem Bedřichem. A tak Leopold vymyslí velkolepou lest: pošle sousedovi zprávu, že se o princeznu uchází sám Lucifer. Netuší ovšem, jakou lavinu nepředvídatelných okolností spustí, že vyvolá nejen hněv pekla, ale hlavně Muribany, žárlivé nevěsty samotného Lucifera...



Pete69
Pete69
29 851 bodů
5.5
Tato pohádka mi nikdy k srdci nepřirostla a když jí o vánocích dávají v televizi, hledám jinou pohádku, dnes jsem jí dal další šanci a dojem z ní mám stále jen průměrný. Čerti, princezna, dobří herci.. vlastně by to mělo fungovat, jenže divně ztvárněné peklo a chvílemi velmi moderní pojetí mi pohádku kazí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Mádlovo civilní neherectví mi tady moc nesedělo, kult kolem Voříškové taky moc nechápu a mečící Nárožný dokáže znepříjemnit jakýkoliv film. Takže i když to na papíře vypadalo zajímavě, žádná velká zábava se rozhodně nekoná.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Vcelku povedená pohádka, kde komediální složka dosti překonává několik zmatených akčních sekvencí. To, že se Voříšková zase svlékne, snad už ani nikoho nepřekvapí, potěší i cameo rolička Miloše Formana jakožto flegmatického strážce brány. Jo a čertice byla k nakousnutí;-)

Dodatečné informace

Původní název:
Peklo s princeznou (více)
  • Česká republika Peklo s princeznou
Premiéra v ČR:
29. 1. 2009
Distributor:
Bioscop
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch