Sněženky a machři po 25 letech

40%
Sněženky a machři po 25 letech
Sněženky a machři jdou ve stopách životů hlavních hrdinů v době, která všechno změnila. Jak prošli jejími nástrahami a jaké šrámy to na nich zanechalo? Kam chtěli jít, kam došli a kam ještě dojdou? Jsme opět na horské chatě, kde se všichni po letech scházejí a opět zažijí mnoho nezapomenutelných chvil. Na horách se setkávají někdejší spolužáci, aby se viděli, aby si zavzpomínali a aby sami sebe ujistili v tom, že to s nimi ještě není tak hrozné, protože ty někdejší holky a kluky si stále nesou v sobě.
Co na tom, že už uběhlo mnoho let, co na tom, že se změnil svět i všichni účastníci někdejšího lyžařského kurzu, z něhož se časem stala legenda.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Zcela zbytečné pokračování,které zbytečně podkopává jméno prvního dílu. Dnes je u nás v módě točit pokračování v depresivním duchu a stejné je to i se Sněženky a machry. Setkáváme se starými známými a postupně nám je odhaleno jak měli život na hovno od skončení prvního dílu.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
4
Pokus navázat ne kultovní Sněženky a machry se vůbec nepovedl. Film je nostalgický, až je smutný. Opakované vtipy z původního filmu působí trapně. Ani Sucháč se moc neblýsknul. Prostě bída. Velmi málo humoru. Celkově mi z toho nevychází více, než 40%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Na dětských nehercích se film vystavět dal, ale dospělé pokračování už tím trpí. Ale oceňuju tu snahu natočit trošku hutnější drama a ne jen bláznivou komedii, jak každý čekal. Boužel výsledek je takový jaký je....

Dodatečné informace

Původní název:
Sněženky a machři po 25 letech (více)
  • Slovenská republika Sněženky a machři po 25 letech
Premiéra v ČR:
18. 12. 2008
Země původu:
Slovenská republika, Česká republika
Čeština:
Sněženky a machři po 25 letech je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Sněženky a machři po 25 letech


Powered byJustWatch