Poslední plavky

45%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
1.5
Petr Čtvrtníček je jako počasí. Nikdy nevíte co od něj dostanete. V tomto případě je spíše zataženo a největším problém je jeho délka. kdyby měl film o půl hodiny méně velmi by to filmu prospělo. Vtip se zde nacházel jen zřídka a jen málokterý fór se opravdu uchytil.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
2
1* za Čtvrtníčka s Poláškem jinak MEGAODPAD!!!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Ze začátku docela zábavné, občas zazněla i dobrá hláška, ale co se na scéně objevil ten přerostlej sumec mi to přišlo docela absurdně přehnané a úrovní se to rovnalo Troškovým kameňákům. Jak nemůžu jinde vystát Čtvrtníčka, tak zde se jeho způsob snahy o herectví docela hodil a jeho arogantní chování a mluva sem docela zapadly, také se stará o největší zábavu po celou délku filmu, sekunduje mu přitroublej Polášek, kterej je k smíchu, ikdyž třeba jen točí pivo a Hrušínský, který ze začátku byl i zábavnej se v danej moment stal tou nejdebilnější a nejotravnější postavou v celém filmu a to co se mu stalo na konci si rozhodně zasloužil. Ani nevím proč dávám dvě hvězdy, jedna by byla za hudební motiv, kterej se mi docela líbil a ta druhá za pár hlášek, jinak je to ovšem bíííída.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
5
Jaj, ty ko*ot, pár dobrých vtípků, jinak celkem slabota.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
1
Slabý film, zato silný product placement.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
3.5
Pane bože, větší hloupost jsem už dlouho neviděla a dalo dost práce film dokoukat. I přes skvělé herecké obsazení a docela dobrou kameru. Petr Čtvrtníček je nepředpověditelný a tomto filmu nezaujal. Nevím, jestli snaha o originalitu a vybičování emocí neuškodila.
Hare77
Hare77
2 041 bodů
4.5
Pokud jako recese, pak ano, pokud jako film, pak je to mimo tuto dobu, ale recese to je...:)
Režisér
Režisér
134 bodů
10
Hodnotím vysoce, protože film zapadl a to mě mrzí. Sám bych rád natočil něco podobného. Letní komedii, nezatíženou korektností a politickými trendy. Poslední plavky je fajn filmek, který si pouštím, když potřebuji vypnout - a relax občas potřebuje každý.
Bajocko
Bajocko
84 bodů
3
Taková česká kravinka. Děj je velmi jednoduchý a prvoplánový, na druhou stranu, tak byl asi tento film i zamýšlen. Nic složitého, prostě jednoduchý příběh, do kterého se nacpou vtipy a tak nějak to funguje. Humor je v tomto filmu velmi jednoduchý a pravděpodobně všem nesedne, avšak to je asi to jediné, čím může tento film zaujmout.