Kvaska

61%
Kvaska
Plakát traileru
Hlavního hrdinu vězně Mickiho drží při životě jen jeho velká láska k muzikálové hvězdě Karin, kterou ale zná jen z časopisů. Aby se s ní mohl seznámit, rozhodne se zúčastnit vypsaného konkurzu na nový muzikál a uteče z věznice. Micki se komplikovaně stane členem souboru a začíná se sbližovat s Karin. Ta ale chodí s hlavním sponzorem projektu Oskarem. Před premiérou se policie dozví o jeho pobytu a chce ho zatknout. Jak vše dopadne, se dozvíte v českém hudebním filmu Kvaska.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5.5
Celkově mne film moc neoslovil,ale mám rád Daniela Landu a i za něj a za jeho písně jsem ochoten jít s hodnocením mírně nahoru. Herci byli nepřesvědčivý a Tomsa je tak nezajímavý,že nemá šanci sám utáhnout film. Příběhově nevýrazné a nesmyslné,ale právě ty písně celý snímek zachránily.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Nezaujalo mě to z žádného úhlu pohledu. Až na titulní píseň jsou všechny nudné, zápletka je naivní, herci nesympatičtí. Zbytečný a nudný film.
Fingon
16 886 bodů
4
Dana Landu jsem měl rád, respektive jeho hudbu. Líbil se mi i Krysař, i když jsem jej pouze slyšel. A i v tomhle filmu je hudba pravděpodobně to nejlepší, čeho se dočkáte. Vzhledem k tomu, že jsem si vyzkoušel, jaké je to natáčet svůj vlastní scénář, tak místo zdrcujícího setření Mirjam Landa se omezím na to, že to mohlo být mnohem lepší. Co se filmu jako takového týče, tvůrci se zřejmě dost inspirovali Chorus line, který si právě moc mých sympatií nezískal, a to platí i o Kvasce.

Dodatečné informace

Původní název:
Kvaska (více)
  • Česká republika Kvaska
Premiéra v ČR:
22. 2. 2007
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění