My všichni školou povinní

70%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Povedený seriál ze školního prostředí, který si najde místo na televizní i obrazovce i dnes. Vím, že je u spousty lidí oblíbený, byl oblíbený i v době svého vzniku a vyhrálo se v ní spousty dodnes hrajících dobrých herců. Komunistická propaganda je sice přítomna, ale tak to prostě bylo..
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
6
Jeden z těch komunistických evergreenů, které alespoň nejsou tak prolezlé propagandou, že se na ně dá koukat. Některé postavy jsou dokonce sympatické.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Na svou dobu klasický seriál. Nikdy nepřestal bavit.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
9
Nadprůměrný seriál ze školního prostředí se spoustou známých herců. Hudba Petra Hapky! Lidský, jímavý seriál, příběhy obyčejných lidí. Když slyším "My všichni školou povinní", padne na mě nějaký jakoby smutek. Nemyslím si, že by byl seriál depresivní. Ale během jeho natáčení zemřela Dana Medřická a Markéta Zinnerová musela nahonem upravovat scénář. To mě asi vždycky napadne a rozesmutní. Mnoho lidí poukazuje na to, že v tomto seriálu nebyli vulgarismy. Je to pravda. To se za socialismu "nenosilo". Teď jsou vulgarismy ve všem. Pak se někteří diví, že tolik vzrůstá zločinnost mládeže? Co ta mládež v té televizi vidí? Vím, že mluvím jak stoletá, ale když pustím televizi, mám dojem, že je to snad móda a kdo by nepoužil vulgarismus ve svém filmu, byl by úplně nemožný a odepsaný.
guestka
guestka
2 304 bodů
9.5
jo to není jak ten blbej Gympl
K.I.T.T.
162 bodů
9
Velmi dobrý seriál ze školního prostředí s vynikajícím hereckým obsazením. Jen je škoda, že má seriál takový smutný nádech (je moc vážný), ale nechybí samozřejmě ani vtipné situace.
  • školní prostředí
  • herecké obsazení