Zjevení

42%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Opravdu to nepřekvapí a nijak obzvláště nevyděsí. Dlouhý rozjezd abych na konci zjistil že se nic neděje. Atmosféra nijaká, ale zamrazilo mě při pohledu na dívku co se plazila z poza pračky. Jinak nic víc.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
To byla zase sračka. Podprůměrná duchařina bez atmosféry, já k tomu ani nemám moc co říct, prostě to byl hnus, ale znám i horší, proto ty 2*.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Viděl jsem to v jednom tahu mezi filmy Píseční žraloci a Vraždící buldozer, takže mi to tak hrozné nepřišlo. Délka více než sympatická, herecká dvojka taky. Má to tempo a docela i atmošku, sice z toho smrdí klišé, ale i tak se mi to líbilo a docela se divím tak slabému hodnocení, sám bych to viděl tak na 60-65%...
Peter12
Peter12
810 bodů
5.5
To bola zas ENTITA.Tvorcovia stavili na osvedčenú klasiku.Pri vyvolávaní sa niečo posralo a tí účastnici začali zomierať,a jasné že to nerobili len tak ale vrámci nejakého experimentu.V tejto dobe natočiť duchársky film,aby bol iný ako tie ostatne je pomaly nemožné.A tento nie je výnimkou.Má známky kopírovania iných filmov.A koniec bol ako som tušil predvídatelní.Ale herecké obsadenie bolo veľmi príjemné na čele so skvelou A.Green ako upírka v Twilling ságe bola dobrá ale tu jej to pristalo viac.A spoznal som aj Malfoya,aj keď si tam dlho nezahral.Tento film ma nevydesil,ani nemal moc čím ale dal sa pozerať.