Last Knights

63%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Amíci s Korejcema si v Česku natočili svých 47 roninů. Děj zasadili do neurčitého rytířského středověku a hlavní meč dali Owenovi. Není tu nic, co bych už neviděl, na druhou stranu tihle rytíři dokáží slušně zabavit i při dlouhém čekání na akci.
Pas
Pas
6 225 bodů
0
Temní rytíři Americká multi-kulti stupidita v tomto snímku dostoupila vrcholu.Jakési bratrstvo (odkaz na Templáře ?? či co ..) Je postaveno před dilema, kdy hlava jejich řádu je povolána do hlavního města k vlivnému a zkorumpovanému ministrovi,jenž intrikuje a snaží se získat další profit od onoho bratrstva. Děj je relativně zasazen někam do chladných končin asi Evropy kde však hojně vystupují Mongolové , Čínani a Černoši. Samozřejmě ve vlivných funkcích... Poté co je představený řádu popraven svým zástupcem se celé bratrstvo rozpadá a jsme svědky alkoholických hrátek mnoha z nich i když samozřejmě někteří jsou u toho i střízliví...a vmísí se do davu na budování paláce padoucha ministra kde zdařile zahradničí...No, něco jako princ Bajaja šmrncnutý Šogunem v Království Nebeském s Černochem managerem. Pokud máte rádi stupidní slátaniny,bez pořádné akce ani děje, postavené na jakémsi morálním dilematu kata co prozřel, pak se na to vrhněte. Ostatní se tomu vyhněte.!!!!
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Nenáročná a ve všech směrech zcela volná variace na samurajské filmy, která je ovšem převedená do fiktivního prostředí kombinujícího prvky středověku z celého světa. Jinak to ani nazvat nejde, být tam drak, tak je to jasná fantasy. Ale nic moc se tomu nedá vytknout a je to zábavná šermířina se slušnými hereckými výkony, která v zásadě nemá čím naštvat a v velmi dobře odsýpá, dokonce je tam i celkem nečekaný zvrat, což je co říct. Pro milovníky chlapů s meči slušný film na oddych.
roman21
roman21
292 bodů
4.5
Čekal jsem, že tento film bude akční a těšil jsem se na šermířské souboje. Bohužel souboj ze začátku, který byl něco co jsem od toho čekal na dlouhou dobu poslední souboj..Poté už čekala jen nuda a depresivní pohled na člověka, který propadá alkoholu. Na konci se to snaží dohnat tím, že už není nic jiného než akce. Byl bych radši kdyby to bylo více vyvážené, protože toto mě docela nudilo.
zdenda-subrt
214 bodů
8
Abych pravdu řekl, tak jsem ze začátku vůbec nevěděl, co si o tomto snímku mám myslet. Nalákala mě přítomnost hlavních herců a motiv rytířů. Pak koukám jako blázen, co se to tam vlastně děje. V průběhu filmu jsem jakžtakž věci pochopil a vychutnal si zbytek. Nakonec nelituji