LEGO® příběh

78%
LEGO® příběh
Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky Lego, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
Nikdy bych neřekl,že se budu u filmu s legem tak dobře bavit. Lego příběh je velmi vtipná podívaná,která v sobě skrývá spoustu vtípků,které dokáže ocenit jen dospělé publikum. To si u filmu pro děti cením,když tvůrci myslí i na rodiče. Celé je to šílené,absurdní a občas i parodující. To vše myslím v dobrém slova smyslu.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
8.5
Lego příběhu jsem se dlouho bránil a moc se mi do sledování kostiček nechtělo, byla to chyba. Je to totiž nálož akce, nesmyslů, drobných vtípků a hlavně drobných záběrů na vteřinové situace, kdy se objeví opravdu úderný záběr, či žertík, vše jde tak rychle, že je třeba se soustředit na každý záběr. Spousta filmových hrdinů, příběh podobný Pánu prstenů, Batman, pirát z Karibiku, troška Star Wars.. zmatek nad zmatek, který jako celek funguje. Ke konci po propojení s reálným světem příběh dosti uvadne, ale dostane trošku smysl. Opravdu překvapivě skvělá zábava pro malé i velké.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
10
Doporučuju zajít ve Slováči v angličtině. Každopádně největší překvapení a film, který mě po dlouhé době nabil trochou té dobré nálady. Nechápu, komu je to určeno - děti to nemají šanci pochopit a dospělí se můžou cítit hloupě vyrazit, každopádně je ale tahle sympatická satira překvapivě silná, místy nečekaně tvrdá a hlavně promyšlená. Navíc popkulturní odkazy mi po dlouhé době nepřišly otravné a nucené, ale opravtu zábavné. 85 %


Dodatečné informace

Původní název:
The Lego Movie (více)
  • Austrálie LEGO® příběh
  • Austrálie The Lego Movie
  • Austrálie Lego
Premiéra v ČR:
6. 2. 2014
Distributor:
Warner Bros.
Země původu:
Austrálie, USA
Čeština:
LEGO® příběh je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce LEGO® příběh


Podobné


Powered byJustWatch