O život

38%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Velmi zvláštní snímek ve kterém se naplno projevila Šteindlerova tvůrčí impotence. Ve filmu je spousta scén u které jsem si klepal na čelo a přemýšlel nad tím zda to nevypnout. Nevtipné a úplně o ničem. Sled scének je velmi náhody a dohromady nedávají žádný smysluplný děj.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Smutný důkaz toho, že u nás dobrá komedie snad ani vzniknout nemůže. Film je špatný doslova ve všech svých částech. Jediná složka nefunguje. Špatné herecké výkony, stupidní scénář. Nejhorší český film 2008. Není to sice překvapivé, ale o to nepříjemnější. Zajímalo by mě, jestli se u nás někdy začne točit víc než jeden dobrý film ročně.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
4
Mít za zády scénáristu, který by mi každý gag vysvětloval a vysvětloval mi proč to brát jako perfektní černou komedii, možná bych šel výš. Tady mám ale jenom pár zábavných gagů, pár fajn herců (Nvotová fakt ne) a.. to je vlastně vše. Smutný je, že nejvtipnější jsou Kleplovy eskapády. Svoji roli si ale perfektně užívá Robert Nebřezenský
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Šteindlera nesnáším a na tu svoji režii a na ten jeho přiblblej xicht by měl mít zbrojní pas a to co předvedl v tomhle filmu mělo být co ? Nechápu co nám chtěl sdělit, asi poučovat o bezpčnosti sexu a jak se zachovat při nechtěném početí? Budiž, ale proč tam za každou cenu musel cpát tu linii s tím Kleplem a plno těch náboženských keců. Jediné co je zde kapku zábavné je Kotek s Nvotovou, která je k tomu velmi krásná a ty jejich trampoty co je potkávaj jsou extrémní( stím radiátorem), ale je to to jediné co pobaví, jinak je to naprosto nechutnej nekoukatelnej nesmysl, při jehož sledování jde spíš o život divákovi.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5
Svérázná groteska ( komedie ), která může i nemusí sednout.
rockystar
rockystar
2 860 bodů
0
Nudné, trapné a špatně. Vojta Kotek se tu příliš neukázal. Na to, jak si myslím, že to tenhle mladík dotáhne daleko, mi tu ukázal abych si ještě počkal, že se neblýskne tak rychle jak jsem čekal. Nu vtipy opravdu žádné, jen nechutné haha poznámky. A útěk od nikam, nikam,
guestka
guestka
2 304 bodů
2.5
pa pa pa... co je ty se loučíš? ne pavouk.. asi jediný vtip z celé komedie... a to je dost málo na KOMEDII
beseda
beseda
1 931 bodů
1
Opravdu nevím čím to mělo být vtipné a pokus o nadsázku v tomto filmu taky zrovna nevyšel. Nevím co bych měl říct o scénáři a už vůbec nenalézám slova abych slušně zhodnotil dialogy. Po druhém shlédnutí to bylo snad ještě horší než napoprvé. - Vrať se do hrobu! / Česká soda / Díky za každé nové ráno = ANO, ale tenhle film je vážně trapas.