Úžasňákovi

83%
Úžasňákovi
Bob Parr a jeho žena Helen bývali kdysi světovými hrdiny. Každý den zachraňovali životy spoluobčanů a sváděli boj s padouchy. O patnáct let později jsou ale nuceni přijmout totožnost běžného občana a žít normálním životem na předměstí s jejich třemi dětmi - Violetou, Dashem a Jack-Jackem. Bob má ale neodbytné nutkání vrátit se zpět do akce. Příležitost se mu naskytne, když dostane tajemnou zprávu s nabídkou splnit supertajný úkol na vzdáleném ostrově. Tentokrát ale bude Bob k záchraně světa potřebovat pomoc celé své superrodiny Úžasňákových.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Musel jsem tomu dát sice více shlédnutí,ale i já jsem dospěl k tomu,že Úžasňákovi patří mezi nejlepší animované snímky a Pixar opět posunul hranice o pořádný kus dál. Navíc příběh není jen pro nejmenší,ale užijí si ho i dospěláci. Zde název vystihuje i kvalitu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Jeden z nejlepších animáků své doby. Animace na svou dobu perfektní a neztratí se ani dnes. Je to něco mezi animovanou bondovkou a Avengers. Akce, dobré nápady, občas i humor, v animáku je prostě vše co má být. Snad jen konec se dal předvídat hned, co jsem viděl to batole, které nemá ještě žádné schopnosti :) 85%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Určitě jedna ze silnějších pixarovek, jejíž zábavnost a dobrá nálada jsou nakažlivé. Ale abych řekl pravdu, bohatě mi stačilo vidět jen jednou. S řečmi o genialitě bych to nepřeháněl.


Dodatečné informace

Původní název:
The Incredibles (více)
  • USA Úžasňákovi
  • USA The Incredibles
  • USA Rodinka úžasných
Premiéra v ČR:
25. 11. 2004
Země původu:
USA
Čeština:
Úžasňákovi je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Úžasňákovi


Podobné


Powered byJustWatch