Úžasňákovi

83%

Komentáře a recenze 52

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Musel jsem tomu dát sice více shlédnutí,ale i já jsem dospěl k tomu,že Úžasňákovi patří mezi nejlepší animované snímky a Pixar opět posunul hranice o pořádný kus dál. Navíc příběh není jen pro nejmenší,ale užijí si ho i dospěláci. Zde název vystihuje i kvalitu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Jeden z nejlepších animáků své doby. Animace na svou dobu perfektní a neztratí se ani dnes. Je to něco mezi animovanou bondovkou a Avengers. Akce, dobré nápady, občas i humor, v animáku je prostě vše co má být. Snad jen konec se dal předvídat hned, co jsem viděl to batole, které nemá ještě žádné schopnosti :) 85%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Určitě jedna ze silnějších pixarovek, jejíž zábavnost a dobrá nálada jsou nakažlivé. Ale abych řekl pravdu, bohatě mi stačilo vidět jen jednou. S řečmi o genialitě bych to nepřeháněl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kdysi jsem tenhle animák dost nesnášel, ale teď, když jsem ho viděl asi potřetí, musím uznat jeho kvality. Tahle rodinka si dvojku rozhodně zaslouží. 7/10
muzz
muzz
18 035 bodů
6
Velká část nákladů na film jde do herců, jejich platy a vrtochy, plus odbory, atd. Animátorům a zbylému štábu se jistě tolik neplatí. Jinak průměrný příběh, kterým by jinak normálně hraná komedie zcela zapadla, je tak víc k zapamatování. Člověk se dobře pobaví, aniž by ho někdo poučoval, což je dnes žádoucí. Ideální, když venku prší nebo se leží s chřipkou. Trochu to pak má léčivé účinky. Profesionálně zvládnuté, dobrý dabing.
lamps
lamps
15 156 bodů
9.5
Úžasňákovým jsem před jejich zhlédnutím kdovíproč moc nevěřil a dlouho se jim úspěšně vyhýbal. Pak jsem ale konečně neodolal, sáhl po VHS s tímto animákem a....... bavil se skutečně královsky!!! Rád vidím. že i z námětu motajícího se kolem skutečného života (byť jen velmi velmi vzdáleně), se dá vykouzlit taková vtipná a neuvěřitelně zábavnou akcí nabitá podívaná. A takový dojem jsem neměl jen po prvním vidění, nýbrž i po druhé, a pak i po třetí projekci. A už jen to je, samozřejmě podle mých měřítek, ukázkou neprůstřelné kvality.
bayern
13 716 bodů
8
Výborný animák,vůbec jsem se nenudila
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
10
Jeden z nejvíce lidských superhrdinských filmů. Pixar prostě umí. GENIÁLNÍ!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Tato trochu zvláštní rodinka nemá o akci nouzi. Proto nás skvěle pobaví svou divokou jízdou za zlikvidování zlosynů. Divoké, parádně akční a animované.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
10
Bezpochyby jeden z najlepších animákov od pixaru.