Panic je nanic

65%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Název mluví za vše.....Do nebe volající hloupost,která si nezaslouží místo ve filmovém světe. Trojice hlavních hrdinů v životě neslyšela nic o herectví a jejich výkon je akorát tak smíchu. Obsazení Šárky Vaňkové je už zcela mimo mísu a vyvolává to ve mne plno otázek. Tenhle pokus o teenage komedii prostě vůbec nevyšel.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Tak TOTO je film, který už nikdy nechci vidět - a na to ani nepotřebuji žebříček s podobným názvem. Trojice hlavních klukovských hrdinů trapně fádní a nepřesvědčivá, Šárka Vaňková tomu jenom nasazuje korunu ... Jestli to je pokus o českou verzi Prci prci prcičky, tak hodně, hodně nepovedený.
  • námět, scénář, režie
  • herecké obsazení
sabule
14 227 bodů
0.5
Tak pozor,tohle je total hrůzná debilita s herci typu Stoupa a gumídci
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
0
No už dlouho jsem neviděl nic tak špatného! Děj postavený na trivialitě, navíc se vždy posouvá jen náhodou, či střihem. Očividně se nad hereckým obsazením nikdo moc nerozmýšlela, kdo jediný stojí za zmínku je Ivana Korolová a překvapení v podobě Šárky Vaňkové. Je to prostě žalostně horší zpracování Rafťáků, kdy tímhle přirovnáním jsem snad i Janákův snímek urazil. 0%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
totalna sracka, dnes som tiez pozeral pidihajzlika (aka little man) a musim povedat ze pri tom filme som sa obcas zasmial ale bol to smiech nenuteny a po pravde prekvapujuci (cakal som blbost najhrubsieho zrna) to ale nemozem povedat o tomto filmovom skvoste. taku hovadinu ktora je nevtipna, trapna, nudna a hlavne plna nesympatickych postav ktore by si zasluzili vykastrovat a vystrelit do vesmiru (az tak otrasny su) som dost dlho nevidel a nemyslel som si ze to niekedy poviem ale v porovnani s tvorcami tohto paskvilu su aj bratia wayansovci v podstate umelci:-)
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
1
Pokud si dodnes někde myslí, že Pražáci „mají svoje manýry, kvůli kterým byc si zasloužili dostat přes držku“, pak nechci vidět ty reakce, až tohle projde kiny. Úvodní trojice nadrbaných Pražáčků je tak nesehraná, debilní, namachrovaná, nezábavná, hloupá a nesympatická, že to nemá v teenagerovské žánru obdoby. A s tím padá celý film. Pár slušných vtípků tu sice je, stejně tak třeba žánrově vydařený soundtrack, ale ti tři kluci v hlavních rolích, co jsou fakt „děěěsně v pohodě“, táhnou film k zemi (o náznaku zábavnosti lze mluvit pouze u Žatečky, jehož kyselé ksichty mají jistý potenciál). Holt ne vždy může zafungovat chemie, jako v případě dua Mádl/Kotek…
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
0
Otravní herci, neuvěřitelně šroubované dialogy, nulová zápletka. Film, ve kterém není nic a ani to nefunguje. Totalní zlo, u něhož mi bylo ještě trapněji než u Kameňáku.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
2.5
To hodnocení se mi snad jenom zdá. 82% Are u fu*king kidding me?
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 398 bodů
0
Jeden z nejhorších českých filmů, co jsem kdy viděl. Takže... odpad. Kdyby je aspoň ten traktorista zrubal, jak bývalo na vesnicích dobrým zvykem, možná by to dostalo jednu hvězdičku.
Cettlovka
5 032 bodů
1.5
No tak tohle opravdu neeee!