Panic je nanic

65%
Panic je nanic
Příběh tří náctiletých kamarádů, kteří se vydávají z Prahy hledat svobodu a příjemnou zapadlou vísku, kde by mohli uskutečnit svůj plán - konečně se zbavit panictví. Vtipem a ztřeštěnými nápady se postupně blíží k toužebně očekávanému cíli. Děj filmu se odehrává o prázdninách a této doby chtějí naši kamarádi, z nichž dva jsou studenti a třetí v učebním oboru, využít nejen ke společným několika dnům na chalupě rodičů jednoho z nich, ale hlavně, zbavit se pro ně v tomto věku, snad až urážejícího přízviska "panic". Nakonec se vše odvíjí zcela jinak.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Název mluví za vše.....Do nebe volající hloupost,která si nezaslouží místo ve filmovém světe. Trojice hlavních hrdinů v životě neslyšela nic o herectví a jejich výkon je akorát tak smíchu. Obsazení Šárky Vaňkové je už zcela mimo mísu a vyvolává to ve mne plno otázek. Tenhle pokus o teenage komedii prostě vůbec nevyšel.
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
0.5
Tak TOTO je film, který už nikdy nechci vidět - a na to ani nepotřebuji žebříček s podobným názvem. Trojice hlavních klukovských hrdinů trapně fádní a nepřesvědčivá, Šárka Vaňková tomu jenom nasazuje korunu ... Jestli to je pokus o českou verzi Prci prci prcičky, tak hodně, hodně nepovedený.
  • námět, scénář, režie
  • herecké obsazení
sabule
14 227 bodů
0.5
Tak pozor,tohle je total hrůzná debilita s herci typu Stoupa a gumídci

Dodatečné informace

Původní název:
Panic je nanic (více)
  • Česká republika Panic je nanic
Premiéra v ČR:
26. 1. 2006
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Panic je nanic je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch