Ordinace v růžové zahradě

28%

Komentáře a recenze 22

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
0.5
V porovnáním s druhou řadou je tahle ordinačka snesitelná podívaná. Na nějaké herecké výkony se tady nehraje a logiku by jste zde jen těžko hledali. Navíc s postavou Čestmíra Mázla se zde rozhodně nepářou a zabíjí tu jednu jeho družku za druhou. Chudák každá jeho další partnerka. S každým dalším dílem je seriál horší a horší.
Fingon
16 886 bodů
0
První řada (Rybová a spol.) - ** Druhá řada (Ordinace)** (barmanka za *****) Zbytek Odpad a nedívám se.
lamps
lamps
15 150 bodů
1.5
Jak typické pro českou seriálovou tvorbu posledních let. Jednu hvězdu dávám za prvních dvacet dílů, které se jakž takž daly, ale zbytek je už jen odpad odpadů, jenž znudění důchodci vytáhli na nejsledovanější pořad staré dobré televize Nova..... FUJ
Had
Had
12 338 bodů
0
Stává se mi to výjimečně, ale už na pouhou znělku tohoto obscénního, ničím zajímavého seriálu plného hereckých neumětelů mám naprostou alergii: jen se náhodou ozvou první tóny písně Můj svět je tvůj (promiňte, pane Žbirko), dostanu vyrážku a ruka neomylně vyrazí po ovladači. Škoda ztraceného času u bedny.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Samo o sobě zbytečná ztráta času.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
Tento seriál přispívá k společenskému úpadku. Očividně je po tomto typu nekvalitní produkce poptávka, ale to proto, že lidi bez špetky vkusu, intelektu i zájmu potřebují nějak zaplnit svůj zbytečný čas a pronikat do kvality, nebo jí nacházet, se jim nedaří. Nemaj žádný zájmy, žádnou touhu vyšlechtit svého ducha, jsou spokojený u svého plytkého pořadu, kterej znaj. Prostě si v danou hodinu zapnou televizi a sledují ze setrvačnosti program, na který jsou zvyklý. Nejenom, že jsou na něj zvyklý, on je dokonce baví. A baví nejenom starý zbytečný báby, který jestli koukaj na tyhle hovna, tak to o nich něco vypovídá. Individuum, které tohle hltá je mi odporné. Individuum, které je schopné tomuhle věnovat svůj čas, postrádá kvalitativní aspekty duše, tedy sám není kvalitní osobou. Jen proto je schopný si něco takového oblíbit, čímž se jeho duševní stav jenom zhoršuje. Báby pak ani neví, jak se mezi sebou lidi doopravdy baví, protože jsou už natolik pomatený tím scénáristickým bahnem, že vést s nimi konverzaci je jenom frustrující. Takové individuum mi nutně musí být odporné, protože odporné je. Kdybych k tomu jedinci nepřistupoval s nejvyšším odporem a nutností ho zlikvidovat a tedy očistit od jeho bídné existence společnost, tak by to znamenalo, že souhlasím s degenerací, na které se tento seriál podílí. Když člověk kouká na sračky, poslouchá sračky, čte sračky, jí sračky, tak nakonec i sračkám uvěří a sračkou se stane. Pokud je mi známo, sračky se má spláchnout. Neignoruje se. Je třeba se jí zbavit.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
0.5
Ubohost, to největší zlo, které bylo puštěno v televizi.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
4.5
tak tenhle seriál byl docela dobrý ze začátku, ale s další řadou je to čím dál o ničem....
kery-
kery-
3 671 bodů
0
Mám nový báječný nábytek od Jamallu!
saboter
saboter
3 564 bodů
4.5
Ze začátku dobré ale pozdějc příšernost.